Многу сакам да сум на твое место,да ги имам твоите веѓи,а не моиве...секој втор ден се чупам и веќе ми се преку глава растат како луди,а многу се остри,цврсти и долги,ако кубнам едно влакненце по грешка-сум ја уништила целата веѓа и почна многу да ме боли кога ги чупам Инаку имам црни веѓи,средни по дебелина и убава форма :up:
Моите се средни, така ми се најдобри, отпрва ми беа многу тенки, нели почетник бев, сама си ги средив, сега се супер баш како што сакам.
Мојте се потанки мислам онака средни ама некако не ми се допаѓа формава баш многу па сега ќе чекам да ми порасна и да појдам на козметичар да ми направи некоја друга форма А инаку дебели или танки веѓи пред се то зависи од формата на лицето
Порано си ги правев тенки и стварно ми се допаѓа како ми стојат а сега ми се средни по што и толку веѓи имам искубувам по некое влакно за да се добие формата и користам малку моливче за малку да ги изразам
Јас сакам и имам подебели веѓи.Тенките веѓи ми се некако многу вештачки,а јас го сакам тој природен изглед.
Верувај ми дека не е толку убаво како што звучи.. ти и ако ја утнеш веѓата пак сигурно за 2-3 дена пак ке се врати во нормала.. а јас ете баш денес бев да ме чупаат и тотално ми ги уништија тенки различни едноставно катастрофаа! кој знае колку време ке треба да помине дур да ми потпораснат малку да им ја сменам формата... а баш 2 месеца ги пуштав да ми пораснат и за еден ден ми ги уништија ахх ги мразам моите веѓи зошто не можам и јас да имам нормални веѓи како другите
па штом видам дека некое влакненце е вишок веднаш се чупам...според мене дебелината и обликот на вегите зависи од обликот на лицето..,така да,убави ми се и тенките и подебелите веги,но се во своја нормала не сакам ни да се премногу тенки како линија...ниту пак многу дебели мојте веги се тенки,но не премногу...само мислам дека обликот не им е каков што треба...и тука ми треба мало советче...значи во последно време не ги чупам воопшто,ги оставам да пораснат,ама џабе е...имам ретки веги а на местата каде што сум се чупала расти само по некое влакненце ...не знам како да ги корегирам..би сакала да одам на козметичар...ама како што ми се гледа ке си останам без веги давајте совет плс
Порано ми беа подебели, а и повеќе сакам дебели веѓи, но од кога се исфарбав плава не се свиѓам со дебели и по тенки ги чупам, но во секој случај ми се допаѓат, инаку редовно на козметичар, сама не фајќам бидејки еднаш ги расипав, бев за никаде
Моите не се тенки но не се ни делеби онака средни ама затоа се многу густи. Како и да е мислам дека многу ми одговараат на формата на лицето и сега за сега не би менувала ништо.
Деца, помош имам само 14 години а веѓите ми се ужас......Сите девојчиња ми викаат да ги очупам бидејќи ќе изгледам поубаво... И на мене ми се чупа ама мајка ми не ми дозволува исто така и татко ми велат дека сум малечок..... Кажете нешто како да им речам да ми дозволат и како се вие чупате кај има ли неш.. др освен чупалица
ужасни веѓи О па ти си бил машко. Можеш да зачупаш само некои непотребни влакненца а пак ако сакаш да изгледаш како педерче тогаш очупај се
ужасни веѓи Дејане малку скубни ги во средина ако имаш, колку да не се поврзани, ако се де..така си претпоставувам. За мене само тоа се ужасни веѓи кај машко. Инаку немој да се замараш бре.. Марјан Стојановски оддамна не е во мода!
ужасни веѓи Ако се дебели, па машко си. Тенките веѓи се педерски и сељачки. Мислам ако сакаш таков впечаток да оставаш кај девојките just do it
ужасни веѓи Оди на козметичар или повикај некоја другарка нека те исчупи но тоа да не е некоја драстична промена, па после да треба да ги црташ.
Фала за подршката,стекнав повеќе доверба во мене love you all so much, а овие женскиве гледаат овде што ми се прават другарки,само да ме упропастат
Јас имам подебели веѓи, го следам трендот. Секогаш си ги пополнувам додатно со моливче или пак сенка. Се чупам и си ги кратам сама, по потреба.
Јас имам средни веѓи,убава ми е формата меѓутоа ми се ретки а темни и некако формата не ми иде до израз,прашањето ми е за тие моливчиња или сенки што се користат за пополнување, специјални за веѓи се или може и било какво моливче што одговара на бојата.Ќе бидам благодарна на одговорот и покрај тоа што е глупаво прашањето
Е фала му на господ никогаш во живот се немам чупано зошто мајка природа ми дала таман веѓи па како што веќе кажав немам потреба од чупање. Иначе дали тенки или дебели веѓи стојат поубаво, се зависи од фацата.