Си имам средни веѓи, ни премногу тенки ни премногу дебели. Сама си ги средувам, но многу брзо ми растат
ех, само едно влакно исчупав, после требаше да ја следам линијата (инаку изгледаше смешно) па сега ми се потенки -.- веќе 2 недели ги оставив (инаку секој ден мора нешто да чепкам ) паа... или ке одам кај една моја другарка, да ми ги среди, или ќе видам сама. Сега треба само да чекам -.- почнав по малку да користам сенка на веѓите, да изгледат подебели, и после 1-2 месеци, ке видиме :/
Денеска беф на козметичар,за прв пат Ама едната веѓа ми е зафркната и сеа требат да ја нараснам па да појдам пак да ми ги направи исти.Иначе ми се со средна големина баш какви што сакам
jас мн си ги сакам веѓите, сеа не ми се џбунови ама така дебелки ми се и најмногу си ги свигам инацхе мене со чупалица мн ме боли не можам да издржам па затоа на секои 4 недели на козметицар си одам и мн сум задоволна и од формата и од тоа колку време потоа не ми раснат. и феминки, сакав да ве прасам ги шишате ли вие вашите веѓи? позз
Мене ми се допаѓаат повеќе онака средни,ни дебели ни тенки. Јас си имам проблем со моите веѓи,сега некако ми ги средијаа,но ми се катастрофа,најжално од се е дека не ми растат,чудо некое едвај ги оправив а што ми е убаво кога ќе видам убаво средени веѓи
Обликувањето веѓи е една од суптилните нешта кои лицето го прават средено и чисто. Необликуваните веѓи ги кријат потенцијалите на лицето, неговите убави црти и карактеристични линии. Погледнете четири брзи и лесни чекори за убаво обликувани веѓи со природен изглед. Обликувањето веѓи е една од суптилните нешта кои лицето го прават средено и чисто. Необликуваните веѓи ги кријат потенцијалите на лицето, неговите убави црти и карактеристични линии. Погледнете четири брзи и лесни чекори за убаво обликувани веѓи со природен изглед. Најдете ја природната линија на веѓите. Како да го направите тоа? Земете ја четкичката за веѓи и држете ја вертикално на лицето за да се допира до носот, а врвовите на четкичката да се допираат до челото. Онаму каде што е врвот на четкичката, таму треба да почнува природниот раст на веѓите. Потоа, изедначете ја четкичката со вашиот ирис. Таму каде што е средината, веѓата треба да почне да се истенчува. На крај, изедначете ја четкичката спрема крајниот агол на окото. Онаму каде што се наоѓа четкичката, таму треба да завршуваат веѓите. Чекор 3 4 чекори до совршени веѓи Со помош на четкичката за веѓи, внимателно исчешлајте ги веѓите кон горе, накај челото. Земете ги ножичките и потстрижете ги влакненцата кои излегуваат надвор од природниот облик на веѓата. Стрижете внимателно за да добиете правилен облик на веѓите. Потоа, со четкичката исчешлајте ги веѓите во природната положба. Чекор 4 4 чекори до совршени веѓи Застанете пред огледалото и внимателно со пинцета вадете ги влакненцата околу веѓите. Влакненцата секогаш отстранувајте ги во насоката во која растат, за да спречите појавување на поткожни влакненца. Употребете го моличвето за веѓи доколку сакате да ја потенцирате бојата на веѓите, да ги пополните или да ги истакнете.
Мене ми се напред средни после тоа кај што се крши веѓата малку се послаби. Имам најубави веѓи на светот
Мене ми се средни и многу светли. Обликувани ми се веѓите и не ги чупкам многу, само ако имам некое тврдоглаво влакно под веѓа, иако не ми се познават многу. Па така да неможам да ги цртам со моливче не сум нашла таква боја . Многу и не ми се допаѓа кога ќе видам некои со еденмилиметарски веѓи една линија што не се ни познава. Треба да бидат природни, според мене.
Од кога знам дека си ги чупам веѓите тоа го правам кај козметичар. Секогаш тоа е некоја средна дебелина, варира, но во главно that's it.
Кога почнав сама да се чупам се упропастив! Ги истенчив МНОГУ! Потоа фино лепо си појдов на козметичар и ми ги среди (претходно ги пуштав, не ги чупав повеќе) и сега ми се таман. Природна големина, а средени.
Мислам дека конечно ги погодив овие моиве веѓушки и фала богу веќе не се промашени во правецот - исти се. Ејј, дури и не ми се верува Средни се, формата си ја погодив, абе ај таман ми се!
моите се тенки најпрво ме исчупа една другарка и потоа се сама и си ги истенчив али убаво ми стојат потенки инаку баш сега се погледнав во огледало и гледам дека сега ми се најдобри Спојлер се потполнале малите утнати места со влакненца
моите веѓи се средни повеќе на кај дебели на козметичар ги правев ама ми паѓаат на долу да не знаете некое решение за тоа ?
Држи ја главата дигната нагоре. Шала на страна, веѓите ти се такви какви што ти се. Не може сите да сме со веѓи ала Анџелина, а штом ти ги правела козметичарка ти ги направила според формата на лицето. Така да, оди си најнормално, нема потреба ни да ти паднат ни да ти се дигнат.
да најубаво е на козметичар за 100 денари ќе ти ги средат, јас сум многу задоволна од формата што ја имам сега