Ахахалеле, пишете на јутјуб transvestigation (можете да вметнете и име на светски позната личност по желба) and have fun.
https://rs-lat.sputniknews.com/rusija/201811171117867014-Masa-i-Medved-ruska-propaganda-/ Теорија на заговор, параноја или нешто друго? Лондонски „Тајмс“ го пренесува мислењето на извесен професор од Бакингемскиот унирерзитет според кој истоимените ликови од цртаниот филм „Маша и Медо“ се всушност „Пропаганда на Кремљ“ и инструмент за „мека моќ“ на Русија. „Маша има тврдоглав, непријатен карактер и притоа е одлучна, што значи дека се однесува “путиновски“. А пак Медо е задолжен да го „промени ликот на Русија од негативен во позитивен во свеста на децата“. И сега ???
не знам дали има информација пишана претходно за ова. Пред некој ден слушав на јутјуб дека еминем е мртов т.е дека некој друг го презел неговиот идентитет зашто ликот на емине. сега не е ист како и пред неколку години. Исто и со аврил лавињ. Ако наидам пак на видеата ќе ги споделам.
Зарем толку лесно може да те запрепасти човек ? Конкретно за моментот со астронаутот кој е на тамбнеил, еве ти насока па прогуглај и ќе видиш дека е точно. If you do your research, you would know in Spain, The astronaut, along with other contemporary symbols was added in 1992 during restoration work on the “new” cathedral. Значи, додадена е астронаутската фигура во 1992 при реставрација на постоечката катедрала. Значи 1992. Не 1517.
Мене ми се интересни овие теории на заговор, меѓутоа дечково стварно ќе ве натера да се замислите дали овие теории се вистински или само теории . Би препорачала на сите кој сакате вакви видеа, да погледнете барем едно од дечково . Се гледа дека се труди многу . Јас сите му ги имам изгледано и со нетрпение чекам ново видео Видеото подолу е за Кулите Близначки и 11 Септември , 2001 .
Јас сум на став дека во секоја теорија на заговор, има 90% вистина . Само има и некои луѓе, кои не сакаат народот да дознае за гадните работи што се прават во светската елита.
Мех. Не можам да гледам, ме ебе у уво гласот на момаков. Ептен е психоделичен. А ти ако сакаш теории на заговор ела во прајват да се забавуваме.
Не ти текна дека тие теории се смислени намерно и пуштени во јавност инаку @Nigredo Odor, мене не ми смета гласот на дечкото , туку тоа е ствар на уво  тврдокорна сум јас
Каналот му е базиран на рекла - казала муабети. Фали објективност, критика. Премногу нафрлани факти за кои е доволно пар пати да изгуглаш и најдеш логична доследност. Се служи со маркетиншки трикови со намера да придобие што е можно повеќе subscraber-и. Ама како сакаш, your choice.
Идиократија ви е Ефтов/Јанко/Миленко на по мејнстрим и претенциозно ниво и за поширока (балканска) публика. Тежок булшит. Од оние загрижените за демони и сатанизам, прво кај познати фаци и нивни спотови, па сѐ до Дизни цртаните. Поштедете го од views, плс.
Дали ти то мислиш дека е лага? Тоа е најголемата вистина. Зато тие шо се "враќат" од таму не се исти.