http://www.kafepauza.mk/zanimlivosti/djim-parsons-kako-sheldon-vo-teorijata-za-big-beng/ нешто од кафе паУза- навистина супер Шелдон Но, она што никој нема да го заборави се интересните и уникатни реплики на Шелдон. Еве еден мал дел од нив: Базинга! Не сум луд, мајка ми ме тестираше. Сакаш топол напиток? Ми дадоа до знаење дека кога некој е тажен треба да му се понуди топол напиток… Според договорот на цимерите… Пени не треба да плачеш зашто си глупава. Човек плаче кога е тажен. На пример, јас плачам зашто другите се глупави, а тоа ме прави тажен. Јас ја сакам мајка ми, но чувствата за моето место на каучот се многу поголеми. Тоа е погрешна равенка. Повеќе не е еднакво на повесело. Да имаше 2.000 луѓе во апартманов сега, дали ќе славевме? Не, ќе се гушевме. **************** Spoiler плус мало екстра потсетување за сите ..... ГИ ОБОЖАВАМ http://www.kafepauza.mk/film-i-tv/interesni-fakti-za-serijata-teorijata-za-big-beng/
КОНЕЧНОООО, денеска излегува епизода, finaly Изгледа ќе биде многу јако Промо http://www.youtube.com/watch?v=gcJrkHg9_1A Spoiler срценце беее едвај чекам вечер да се посмеам асално, и срцево на место да ми доjде со лудориите на Шели Осеќам ќе биде лудо, како и обично
Гледај ги Стар трек сериите, и запази кој е Спок. Live long and Prosper е вулкански поздрав од истоимената серија. А воедно Спок е еден од хероите на Шелдон.
Не ми беше нешто посебно епизодава, шо знам. Дури и делот со Раџ можеа поинтересен да го направат. Penny: Omg this chicken is so good. Sheldon: You know what they say best things in life come for free
геледав последователно последните 3 еп.. и морам да кажам Шелдон е лудилооо Spoiler Шишка ефектот - со стрижењето на Пени ме оставија безззз текст а со солзи на очите.... Воловитц со НАСА и мама во другата соба - бессс ценето !!! хихих ихи хи Раџ со Кученцето ...маке му деј
Еден упер спојлер, ќе се помочам од смеење Spoiler Мислам дека ова ќе биде најјако до сега, само незнам кога ќе биде, само ја најдов сликава рандом на tumblr!
Се пресмеав Ова мислам дека беше врв повеќе од ова незнам што би направил шелдон, НЕМОЖАМ ДА ЗАМИСЛАМ Боо-боо бе Yes you are
Не бре, не е нормалееен овој Шелдон Епизодава беше врв, се здробив од смеење. Него некако Ејми ја снема, што е добро, дури и Бернадет ми е посмешна од неа.
Епизодава беше феноменална, на моменти дури жал ми падна за Шели Wolowitz: Let me try gangsta. Hells naaw! Penny: Stephen Hawking - the wheelchair dude who invented time. Ќе се превртев од столов на крајот, со репликата на Шелдон:I made a boo-boo Абе само мене ли ми фали некоја Пени-Ленард искра во последниве епизоди, некако ги заборавија
Ленард ич не го ушемуваат, а тек па Ленард и Пени Само тоа им фали најискрено, повеќе внимание на Хаурд му обрнуваат него на Ленард, не е фер
Ленард само прати ситуација и ко дебилче некое се смешка. И мене ми фалат малку со Пени. Интересна беше епизодава, ама не знам зошто некако почнуваат да ми здосадуваат, се со паузи ја гледав.
Ја претераа ама ненормално многу ја претераа Дури на 26ти епизода амн, па и јас нема да можам одма да ја гледам Како што прочитав ова 22 треба да е последна за 5 сезона. Spoiler The Stag Convergence The guys throw Howard a bachelor party, and some embarrassing details about his life get posted on the Internet.