Дали ја гледавте епизодата не можев Шелдон ко чукаше на врата Human Resources Department hahaha најјак е жими се не можам без него и кефој сум дека добија награда на Пеполе чојс авордс за најобра комедија
Последнава епизода не ми беше нешто најинтересна, али имаше смешни моменти Колку само се добро маскирани, посебно Шелдон, срце бе Spoiler
Мене од последната епизода најсмешно ми беше: Spoiler На крајот со крадиците ко ке го слушат Шелдон на гпс и ко ке речат :Секој пат по нешто ново дознаваме интресно ххахаха ама и Ленард со Пени ко ке слика со весникот хахаха Ејми ко рече кој е најдобар херој и овај од комик продавницата:Сакаш тепачка да започниш хахаха
Ја почнав серијата и стигнав некаде до 3 сезона Баш ми е интересна ,веднаш се заразив. Сите ликови се интересни но најомилени ми се Шелдон и Раж
Од последната епизода се скршив од смеење кога правеа фотосесија со маските а посебно Раж кога рече "now let's do some sexy glamorous shots" и сите позираат а Шелдон нозете ги мафта само и во занесот на фотосесијата им ја украдоа колата
Spoiler Ме нервира Ејми, секоја епизода се повеќе и повеќе. И не беше фер тоа што пени му го направи на Ленард, на вечерата, жал ми падна, кога го гледаше бифшиот дечко.. Го кажа на глас тоа што мислам дека и повеќето од нас би го помислиле во такви ситуации.
Spoiler Не ми е тоа тоа веќе серијава, ептен тапа и досадна ми стана, а со мерак чекав да излезе.. Ај ЕЈми што притисокот ми го крева, а Пени? Што де фак и е? Овој па Ленард глупиов нека ја шутне нека си најде некоја сајантиска, со оваа глупачава незахвална ќе се матка, глупости. Кај глупа, па и се занесува,ккао го команда срамота. Раж ми е уште смешен, едино он.. На шелдон не ми личи улогава што ја има, не е он да глуми заљубе или романтичар да иде на валентини. Успеа уште една серија да уништат, браво. Од марс се гледа дека немаат повеќе свежи идеи, и само тапкаат у место со глупости.
Spoiler Катастрофа последнава епизода. Моментот со бившиот на Пени и Ленард, јас не знам како имале воопшто образ да го снимат. Поглупаво нешто амин. Ејми одамна ми иде на нерви ама сега ја претера. Не ми е бе јасна улогата на Ејми, чекаме да се залапаат со Шелдон или што? Само за Раж си се израдував, редно беше девојка да му најдат.
Епизодата кога одеа на конвенцијата за стрипови ми беше врв. Шминката на Раж, беше Али неможам да си помогнам, колку сум се смеела на ова..
Spoiler Абе знаеме Шелдон ништо не разбира, треба да му се каже, бла бла... Најинтересен дел беше Раж кога и објаснуваше на таа колку е мизерен
Spoiler Последнава епизода беше катасторфа Не ми се верува до каде отиде серијава. А одлични беа. Раж е единствениот што ми остана интересен.
Последнава епизода ми беше интересна, секако заради кој друг ако не Шелдон Spoiler Како им го исчисти плакарот на Бернадет и Хауард, треба само за ова да го викам и јас Шелдон кај мене на гости Уште па и вика најдобра забава до сега. На крајот ме интересираше што точно имаше во писмото од татко му, али штета што не кажаа. Следна епизода 4ти април...