Едвај чекам да дојде петок за торент да излезе.Многу оригинален хумор и стануваат се подобри,во ниеден момент не им падна инспирацијата.Се надевам така ќе продолжат.Шелдон нормално ѕвер иако секој лик си е прича за себе Гледав интервјуа на youtube многу е сладок Шелдон,а богами ни Ленард не е за фрлање.Пени збори малку повеќе од што треба дури и многу вулгарна знае да биде. И да...се надевам дека мајка му на Хауард вечно ќе остане мистерија да не го кршат филмот...иако стварно ме копка што створење е
Ја обожавам серијава. Интересен хумор кој не може секој да го разбере. :geek: Ги имам изгледано сите епизоди до сега и тоа по неколку пати. Некои работи веќе напамет ги знам. Со нетрпение ја чекам секоја нова епизода. Гледам сте пишеле дека веќе излегла нова, јас мислев покасно ќе излезе.. Одма ќе ја спуштам. Иначе омилен лик како и на повеќето ми е Шелдон. Закон е!
Новата епизода Spoiler Пих една тијара што ти прави Колку се радуваше,душа! Искористи да го баци и гушне. Шелдонче со џебниот часовник како кондуктер во воз колку ми беше смешен и да не заборавам Sheldon's Koala Face
Spoiler Се помочав од смеење T.e фацата на Шелдон кога го гушна беше врв Цела епизода беше смешки, цареви се секоја чест
Spoiler ААА се возбудив ептен, дај боже стварно да се смират Интересена епизода, поразлична од претходните И најдов спојлер за следната 14 епизода Spoiler Ok! Deep breath, Sheldon is in Lederhosen. Spoilers from 5.14 The Beta Test Initiation.
http://www.youtube.com/watch?v=sIp77PUvLTE Морам да ве "давам" и вас со песнава, среќна сум што не го окркав ќотекот од некој денеска, дека ич не ја крекав - little ball of fuuuuuuuuur.
Дали ви текнува ова е некаде во првите епизоди кога ке одат Шелдон и Ленард да го земат телевизорот од кај на Пени бившиот хахахха Spoiler хахахах а во последната мислам дека беше најпојке се смеев дека Пени си милсела дека студената војна се случвала во зима хахахахха
да пукнете се пресмеав -Take 47 И најјакиот момент Раџ срце мое, најлуд ми е И Сури му го скрши срцето
^ Сири* Мене оваа ми е една од посмешните и омилени епизоди. Незнам дали дека сум расположена ама се пресмеав на сите. Прво Шелдон со серијата негова па Раж со телефонот....и Пени и Ленард со бета верзијата
Добра беше добра. И јас квалитетно си се изнасмеав. Сите беа интересни, ама овојпат Раџ најинтресен ми беше.. Душичка, конечно прозборе со "жена"..
Серијава е одвратна.... BAZINGA! Ја ОБОЖАВАМ СЕРИЈАВА, а особено Шелдон, срценце е На клипов сите од екипата ја пејат Soft Kitty http://www.youtube.com/watch?v=h_5_jt8hlI4
Flags- you gotta know how to hold them, you gotta know how to fold them Стотата епизода, т.е. 13тата од сезонава ми беше многу убава исто како и последнава. Се изнасмеав ама и многу ми е мило за Пени и Ленард. А коала насмевката на Шелдон, оф боже И реакцијата на Ејми за тијарата http://www.youtube.com/watch?v=7RntCihKPxs
Послените неколку епизоди се предобри. Серијата си го врати својот хумор и сјај. На денешнава се смеев многу, Sheldon: So, how are you? Stuart: Not so good, my shrink just killed himself. Blamed me in the note. Sheldon: ... Great... great...
Само што ја гледав најновата. Предобра е, се утрепав од смеење Spoiler Кутриот Howard наместо Rocket Man си доби прекар Fruity Loops Инаку, дали е до мене или Шелдон некако е поправен?
Шелдон е непоправлив Барем според мене. Малку е поопуштен мислам спрема сите, и башка со оваа лигавава Ејми, делува, опуштен, спремен за уште поголеми глупости и зелени