Шелдон е непоправлив Барем според мене. Малку е поопуштен мислам спрема сите, и башка со оваа лигавава Ејми, делува, опуштен, спремен за уште поголеми глупости и зелени
И јас ја загледав до 4 сезоан сум стигната. Многу ми е интересна и Шелдон ми е омилен. Баш би сакала да ги видам со Пени заедно. Почнав да кажувам базинга, да тропнам три пати и да ја пејам софт киди на брат ми . Многу смешна епизода ми беше од 3та сезона 14 епизода. http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s Покрај мене и еден другар ги загледа, а брат ми гледа кога Шелдон прави некои изуми.
Meне новава ништо посебно не ми беше, можам да кажам дури и малку досадна. Се надевам наредната ќе биде поинтересна.
Мене ми беше прекрасна епизодава, заради Шелдон останaв без сон синоќа Го сакам, до бескрајсност, нема таков човек, барем јас не познавам. Го видовме во стартрек облека, претходната во кратки панталочници, и сега... Незнам за вас, јас сакам во купачи да го видам, и тоа некој бесен И сликава -може и од друга страна да се свати -водичка бе водичка
баш сега ја изгледав последната епизода и јас приметив дека Шелдон е многу поправен. Кога го споредив со првата епизода, таму како скакулец изгледа, а сега е вистински маж.
Највеќе се имам смеено за оваа сцена. Инаку,имам гледано до петта сезона-некаде 6-7 епизоди.Се надевам дека на крај Пени и Ленард ќе се заедно.Ме интересира дали и како Шелдон ќе се заинтересира за Ејми?Асексуалец ќе остане?
Se soglasuvam Sheldon e popraven se gleda i muskulche Super e vaka zaliche na maz! (izvinete latinica nemam mak podrshka na ovoj pc)
аууу вие сте мислеле на здебелен, а да и јас така мислам му пукаат малце маичкиве, барем и јас така приметив.
^ НЕ! Шели е совршенство без мана! И јас со душа ги чекам новите епизоди, може да прават бар по 2 епизоди неделно да излегуваат, вака не се издржува.. Бар во некоја од следните епизоди да го видиме Шели гол до појас - чисто онака да видиме поубаво колку напреднал
Убаво си рекла Виножитка, абе се се, ама да ме нaтера да му пеам софт кити, варм кити, и да ставам потпис на некоја сулуд договор за врска, и да секој втор петок да ни биде дејт најт Плус асексуaлноста капак, може да биде фантазија за мали дечиња,кои сакаат така да се држaт само за рачиња и безгрижно да се сакаат Ме нот И не е само ова, сега да не се навраќам какви се луди навики има. Шели-смели е интeресен да си го имаш како милениче, ништо повеќе. Или и сликовито да прикажам -знаеме дека има ама никој не ги видел, исто како господ И една групна НО сепак да заклучиме
http://goo.gl/doodle/BX289 Познато ви е? Го најдов случајно на 9гаг во коментари и си го отсвирев. Еве ако некој го интересира: http://www.google.com/logos/2011/lespaul.html и на тастатурата свирејте по овој ред 977-866-56789-9777-8666-565.
Уште синоќа во 3 саат ја ставија одма на замунда, што радување сум удрила Spoiler Која ретардирана будалааааа Ама најсрцка ми беше како се изнасмеа од срце Со тешко срце, мислиш го стрелаат HOW can you not like him и за крај И ленард хахаха која будала се измочав каков глас Ма цела епизода ме раскокодака сноќа у 3 саат, цареви сите еве и сега си го читам постот и се газам од смеење и тоа гровтам како свињине
Баш ја гледав последната епизода, и како што кажа glow една од подобрите од сезонава. ви текнува кога толку беше среќен од поклонот на Пени, па проба да ја гушне? Многу добро изглумено!