Со турбо темпо ја гледам, баш ми се погодени епизодиве, кратки и интересни па 24/7 висам пред компјутер ладниве зимски денови и си ги гледам омилените физичари xD Шелдон, Шелдон.. колку само го обожавам, ама и Раџ ми е ептен закон. Факт: откако почнав да ја гледам серијава сите тестови по физика ги вадам петки со сите поени
НЕ МОЖАМ СО ОВОЈ ШЕЛДОН Синоќа си легнав со ваква фаца Spoiler Најаките сцени од епизодава Фриз ипол И шлагот за крај бееее П.с Мавнете ја шлајкава неможам да је гледам веќе, до кога со глупиве фори, бернанет не и била кул ти си јаката да заборавив П.с Има право берни баш е ко транвестит
Е си починав од смеење на последната епизода Spoiler Шелдон и Крипки се плашат од топката ахахахахахахах. Супер епизода. А што вика Хипстер, Ејми мене од патем ме вади да ја видам на улица 180 степени налево и шпринт
Хахаха јас познавам една што личи на неа доста физички плус послаба е Ист стил имаат на облекување, само не беше толку забегана Една смешна слика Незнам зашто по нетотв сите се запалени да ги видат Шели и Пени, глупа работа. А за ејми ќе поднесам петиција да ја избришат више не ја можам. Подобро да му најдат на Раж некоја цура, па и он да се усреќи. Која фаца е неможам да не се изнасмеам
^ Нееее, Шелдон и Пени ќе биде најголема утка, од супер серија ќе се добие романтики-патетики. Супер си се Пени и Ленард. А за Раж и мене ми е многу жал, па толку љубов има да даде дечкото..... Едно време кога се доаѓаше мајка ми на Ленард, си мислев за комбинација она и Шелдон ептен си се пронаоѓаа. Ама има време
Шелдон и Пени се незамислива комбинација, тоа воопшто не би сакала да го видам. Ама сликата бе Одвратна беше значи, хорор.
Серијава ја имам гледано кај една другарка . Абре Шелдон ми е жива комедија. И имам едно прашање од каде ги симнувате епизодите од серијата? Се извинувам за оф топик
колку е само доброо направеноо - ја обожавам песнава и обожавам ко ја тераше мајка му да пее сега во последнава сезона хехехе ехехех баш е суперски
Ќе си упукам во малиот прст од ногата, зашто нема епизода.... Spoiler On March 29th, Leonard Nemoy is coming to The Big Bang Theory! He’s going to speak to Sheldon in a dream.
Не беше лоша последнава! Spoiler И најјакиот момент, И јас уште неможам да сватам баш дефинитвно сакам камшиче на телефон
дој наместо мене утре на латински да ги напишеш сите надлежности и критериуми Ако Шелдон некогаш положи