Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тепачка помеѓу женски

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од J.Lo91, 26 октомври 2011.

1. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Кога го прочитав насловов прво што помислив е тепачка помеѓу женски за момчиња :D но овде постои и
    ''можеби ''не е секогаш работата за момче,можеби е одбрана или нешто друго,иако тоа ретко се сретнува.
    :D Јас знам се имам тепано неколку пати со другарки кога сум имала 10г,но знам дека тоа не беше поради момче (што никогаш нема да го сторам),беа детски глупости и караници :D ми бранеше да поминам на улица од кај неа па ќе ме тепала,ама јас со малку повеќе гордост и инает и така си бев крупничка (спрема неа :$ )нејќев да се тргнам и таа ми појде со метла ќе ме тепала :D кога ја фатив на земја се најде па после си го доби и од мајка и :tmi: инаку повеќе сакам да се ''тепам'' со зборови со некои што знаат да се закачаат постојано а мене ништо не ми значат,отколку да се срамам и да се скубам со некои што не вредат ни нокт од мојата рака :?:
    Ама,пред една недела бев сведок на женска тепачка.Ми беа познанички и двете си имавме некој муабет може да се каже.Се скубеа,пцуеја викаа пред едно 50 души |( малку се изнервирав и станав ги бутнав и двете на таа помалата што повеќе се дружам и свикав да седне на клупа а на другата и реков да не вика да и се извини зашто тоа нема да се случи затоа што и јас на нејзино место немаше да се извинам доколку некој ме присилува,а и девојчето го знаев доволно добро за да знам дека тоа нема да се случи.Ама џабе ти е коа и 2те наумиле да се тепаат ко да е тоа последно решение,па ги оставив ако не ги боли нека се тепаат иако не вреди за ''машко'',можеби во тој случај не вредеше затоа што и него доволно го познавав :fubar:

2. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Затоа што се глупи.

3. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Женската тепачка е поим за сељачана. :) Нема врска причината. Никогаш не сум се степала и нема ни тоа да го направам. Некои тоа го гледаат ко секси :^)
    зборувам конкретно за машките
    Некои се возбудуваат,се силат и им е интересно,а некои сметаат дека тоа е глупост - како јас :)

4. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    121
    По глупо здравје тепачка помеѓу девојки ! Ептен на ниско ниво е оваа

На simone.16 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Хаа бе.. Женско да се степа сељачки е. А машко да се степа ок е, ништо страшно па на крај ке излезе и мажиште дека е. :fubar: Јас лично само 2пати во основно се имам степано со девојче од улица, и тоа таа ја почна цела работа. За машко не би се тепала, премногу се ценам за да паднам на тоа ниво. Ако ме нападнат ке се бранам, ако ми скурчи од некоја и ако е премногу глупава за да се разберам со зборови ке и ја залепам една. Исмејување исто не поднесувам. Ако не те гибам не ме гибај бре говедо. Крај на муабетот. ;)

не ми замерувајте за насилниот пост.. сеуште сум под впечаток од вчерашната ситуација. Па многу љубоморни кучки има бе ееееееј! :swear:

6. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Е тоа ми е нешто најдолно за женско .. Неможам да сватам зошто се спуштаат на толку ниско ниво и се тепаат. Неодамна гледав една тепачка пред мои очи во еден кафич и се чудев зошто постојат толку Неартикулисани девојки?? .. Сите и се смееја и јас нели меѓу нив :) :) Најдолно ми е никогаш нема да се спуштам толку на ниско ниво и да се тепам подобро ќе ги погодам и каменам со зборови отколку да бидам публика на некого

7. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Еднаш во основно ми се нафрли една глупача значи таа ја започна тепачката,ја не ја ни удрив,сакаше да се покаже пред машките или не знам кој и беше филмот.Потоа кога ги викнаа родителите од нејзините никој не дојде,по тоа и видов дека нејзините родители воопшто не се заинтересирани за неа,па како можам да очекувам да се однесува културно кога нема кој да ја научи на тоа :)

8. Anisijaf

Anisijaf Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    15
    Веројатно би била заради некое момче,или која е поубава...Никогаш не сум гледала женска тепачка,ни машка зашто мразам тепање.Инаку женската тепачка ја замислувам со многу кубење на косите,тегнење на облеката,навредување од типот:Свињооо!Кравооо!... :D мавање со штикли(ако носат штикли) :rofl:

9. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    643
    Па би можело да има секакви причини, но каква и да е причината настанот е многу глупав, а учесниците се невоспитани, некултурни и паднати на најниско можно ниво :x

10. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    поглупо нешто амин.посебно кога ќе ги видам да се кубат за коса, е тогаш ми иде да ги лупнам од земја.освен ако не се работи за одбрана и нешто посериозно, тогаш слободно боксот :punch:

11. elka.timova

elka.timova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    31
    Спотред мене срамота е да се тепаат женски. Но кај нас во училиште женските т.е. 2 женски се тепаа за сипматијата а еднаш 3 поради непозната пришина тепање кпси кубење и навредување за ме не тоа беше смешно и за околината исто така но добија казна од наставничката.

12. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Кога ќе се спомне женска тепачка најчесто причината е за некој дечко, симпатија настан на годината двете грабнати закоси едната влече па другата одоколу собрана публика и навива. Можам да разберам женска тепачка доколку се работи за тинејџерки па се силат која е појака , но девојки кои се повозрасни никако не смеат да си го дозволат тој срам. Доколку сакаш да поразиш некој порази го со зборови достоинствено како што доликува на една девојка заслужна да го носи епитот ДАМА

13. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Пред некој ден, стара другарка ми се фалеше колку се тепала. Ги тепала девојчињата пошто не и се допаѓале штиклите што ги носат :^) Вау колку возбудливо |(
    Ама пази, сега не се тепала веќе пошто тоа и било поминато и не и било интересно веќе. Пораснала сега. Да, секако ;)

:fubar:

14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.219
    Допаѓања:
    13.075
    Дефинитивно се согласувам со тебе :clap:
    :!: подобро победа со зборови отколку победа со тепачки

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  15. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Тепачка помегу женски ми изгледа многу ниско. Значи неможат да се разберат со збор на културен начин , па ајде како животните ке се испотепаме. Мислам дека најчеста причина која се тепаат женски, се за некое машко.

16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Се согласувам со вас.
    Со зборови можеш подобро некој да го поразиш отколку со тепање.

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  17. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Причина: Пусто машко. Тие краветини се влечат за коса, од дечково абер нема. Само се резилат, ништо друго.

18. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Кажи и во фаца дека ја мразиш дека не сакаш веќе да ја видиш и готово...ќе се тепам пфф...ако ми појде само вртење рака фуп асфалтот да го бакне и готово. Ама тоа ако таа прва појде..онака ќе и кажам да си купи мозок.

19. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Срамота... Ние сме дами, зборовите ни се главно оружје, без никакви навреди и погрсни зборови, единствено што ни е потребно е малку саразам, иронија и подбуцнување на најслабата точка :devil: А не физичка тепачка, тоа треба да им го препуштиме на мажите :D

20. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.020
    Најглупа работа.
    Уште коа ќе се фатат џоа кокошки за некој си петел да се тепаат.
    Место да го отераат типот у 300, они меѓу себе се караат.
    На овие ништо друго не им можеш освен да фаќаш сеир.