Имаше една продавница кај католичка со убави теписи Fantasy се викаше? Ако да можете ли да ми пуштите линк од фејсбук или инстаграм профил ако имаат?
Конкретно овој го немам имам друг, ама сите од овој вид се многу тенки, потенки и од чергиче иначе страната е сосема ОК, можеш да нарачаш ако не ти смета тоа што е тенко.. Утре може да ти сликнам ќе видиш
Тепих со долги влакна, може да се носи на машинско перење и дали влакната се покрути после перењето или нема разлика? Оти еднаш сама го перев и некако после ко да се расипа малку квалитетот...
Друштво споделете искуство со гумирани теписи во детска соба,дали да земам класичен дебел стандард тепих или да земам тенок гумиран одоздола кој може да се преклопи како ќебенце и да се пере во машина.. Предноста на тенкиот е таа што можам да го перам кога сакам може во машина да се пере и бргу се суши,недостаток е тоа што неможам да ставам подно греење под него..
Здраво,дали случајно знаете цена за бушави теписи? Меѓутоа ми треба ептен голем тепих...башка од истиот да направам околу 16 стази за скали и со останатиот дел да го покријам ходникот. Може и ваше мислење за друг модел тепих..
Да не има некој од овие теписи да каже какви се. Реално ценава е смешна, си нарачав па да знам што да очекувам
За тие пари се супер. Не сум ги видела во живо (а планирам да одам) ама имав земено слични за собата на ќерка ми, супер се. Може и во машина да се перат, ама мене ми беше страв да не ја уништам машината.
Во овој стан немам теписи. Имаше една стаза во кујна, ама уште првата недела кога дојдов ја фрлив. Мразам теписи. Собираат прашина и не можат да се дезинфицираат. Во станот во Мк имам два теписи и една стаза. Едниот тепих е бушав. Со маж ми војна водиме за да ги тргнам оттаму. Сака и тука теписи да ставиме, ама му реков Не.
Не Теписи никако. И јас се објаснувам дома.. ама ај бар јас чистам. Убаво ги усисивам. Ама негде убаво личат стази. Јас сум за стази пример. Ама убави некои.