Теранова

Дискусија во 'Мода и стил' започната од annie.bt.97, 14 мај 2011.

1. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Во Теранова во Битала има голем попуст. Јас случајно влегов, ама најдов преубави работи по ниска цена :)

2. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Искрено не сум нешто многу задоволна од Теранова, држат цени, а квалитетот - слаб. Друга работа е што бројчињата им се премали (XXS имам сретнато и тоа би било океј ако имаше и XXL), и не сум дебела, ама не секогаш успевам да си најдам бројче. Имам некои маички и пантолони, ама не ми се омилени.

3. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    девојки што има ново во теранова(Скопје)немам отидено од пред месец два и како се движат цените? :wasntme:

4. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    Јас од Теранова имам само купено една марама :) кога бев во Скопје и е платив 499 ден. а тоа беше пред 2 години.. Сега брзо бев во Битола (мислам во Јануари) и си купив зелена блуза преубава е... Беше на попуст од 800 мислам на 399 ден. А имаше и фармерки, суњи ама немав време да гледам многу и плус имаше многу гужва. А сум била и во Белград во Теранова и баш ми се допаѓа облеката а за квалитет мене ми се погодија марамата уште е носам. А блузата чекам да се затопли :).. Позз :)

5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Да, добро сте претпоставиле за газдите, исти се и на Теранова, Калиопе и Шевињон. Ист брачен пар ги држи трите, затоа и споени се продавниците на ТРН И Калиопе во Сити Галери.

А што се однесува до мене, имам некои парчиња, иако не сум баш задоволна од квалитетот на ТРН, посебно не од летните маички, после 30 минути носење ми се растегна и рашири блузата, па затоа и немам летни маички.Сега на попустиве си земав неколку џемперчиња, откако се изборив буквално со бројчињата кои останеле (хс), и одлични се за секој ден.

6. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Девојки да не имате случајно инфо за Теранова во Куманово? Имаше еден бутик, ама го затворија. Да не е преместен некаде, или воопшто нема ?

7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Да идам за скопје а да не отидам во теранова нема шанси.Едноставно ми е најубава и најомилена продавница.Обично си купувам некои блузички не некои многу кич обични и на нив пишуба теранова.А за квалитет да не збориме јас енмам на ништо замерки за овој бренд.

На renne му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Па искрено цените им се доста високи за квалитетот. Обична маичка што на пазар ќе ја најдеш за 300ден во Теранова е 600 или 700.
    Модели имаат да, ама не се којзнае колку квалитетни за тие пари.

9. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    Мене не ми се допаѓа Теранова, не ми се совпаѓа баш со стилот, дали две работи имам од овде. Од тоа, не можам баш да зборувам за квалитетот ама сите се жалат дека не се задоволни од него. Вчера баш поминав крај Теранова, и гледам еднобојни, наједноставни, дури грди ми беа маичките, 400 или 500 денари. И зашто да давам 600-700 денари за обична маичка, кога на друго место ќе ја најдам истата или многу поубава за да речеме 300 денари?

10. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.666
    Во Теранова најмногу се исплати да купуваш кога има попуст

11. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    од тера нова имам само 2 парчиња облека и толку

12. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    419
    Теранова.

И јас не сум задоволна од квалитетот, освен тоа имам приметено дека копираат и модели. Некои алишта што ги имам купено од бершка, страдивариус, после година дена ги гледам како модели во теранова. Како и да е, пак си купувам од кај нив. Сепак, нема преголем избор во градов, а на попусти, вадат и добри цени. :tmi:

13. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.245
    Допаѓања:
    10.422
    Порано кога бев помала почесто пазарував во Теранова.
    Во Теранова стварно има многу типски работи за девојчиња во тинејџерските години а баш во тоа време и баш ми се фучкаше за тоа каков е квалитетот на артикалот што го купувам. :D
    Но сега не е така и се поретко влегувам во Теранова кога одам во главниот ни град.
    Сега од таму имам само две-три маички и тоа купени на пупуст, стварно се убави за на фармерки, ама малку им се криви рабовите на страната.Имам и една кошула карирана, не ја купив на попост, може да се каже дека скапо ја платив имаше многу поевтини кошули, ама многу ми е по кеиф. :)

14. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Имам неколку парчиња облека од Теранова, но на попуст. Од квалитетот не сум задоволна, после првото перење памукот е излитен, едни памучни шорцеви дури како чоја изгледаат, а на допир се многу крути. Не се вклопува изгледот и допирот, ама нема везе :rofl:
    Имам едни фармерки од таму, абе тоа рабовите катастрофа! Ем од перење се опуштија кај глуждовите и како ѕвонарки се, ем пукаат рабовите. Да беше кај колковите и да бев гица ќе знаев дека е до мене, ама ова е веќе претерано. Само тие маичките со натпис теранова се океј, хеланките, фустанчињата и корсетите. Останатото сум разочарана.

15. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    3.308
    Девојки има ли некоја од вас работено тука? Некоја има ли искуство, или нешто слушнато! :)

16. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Fall - Winter 2012.

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Од Теранова имам само две блузички.Едната,believe it or not,сива,со логото на GN'R,а друга сиво-црна со логото на Ramones,од машкиот дел.И криво ми е што не си купив и The doors,а имаше.

18. t.i.n.k.b.e.l.l

t.i.n.k.b.e.l.l Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    92
    Дали знаете колку пари е палтенцево?

19. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на: