Во Теранова во Битала има голем попуст. Јас случајно влегов, ама најдов преубави работи по ниска цена
Искрено не сум нешто многу задоволна од Теранова, држат цени, а квалитетот - слаб. Друга работа е што бројчињата им се премали (XXS имам сретнато и тоа би било океј ако имаше и XXL), и не сум дебела, ама не секогаш успевам да си најдам бројче. Имам некои маички и пантолони, ама не ми се омилени.
Јас од Теранова имам само купено една марама кога бев во Скопје и е платив 499 ден. а тоа беше пред 2 години.. Сега брзо бев во Битола (мислам во Јануари) и си купив зелена блуза преубава е... Беше на попуст од 800 мислам на 399 ден. А имаше и фармерки, суњи ама немав време да гледам многу и плус имаше многу гужва. А сум била и во Белград во Теранова и баш ми се допаѓа облеката а за квалитет мене ми се погодија марамата уште е носам. А блузата чекам да се затопли .. Позз
Да, добро сте претпоставиле за газдите, исти се и на Теранова, Калиопе и Шевињон. Ист брачен пар ги држи трите, затоа и споени се продавниците на ТРН И Калиопе во Сити Галери. А што се однесува до мене, имам некои парчиња, иако не сум баш задоволна од квалитетот на ТРН, посебно не од летните маички, после 30 минути носење ми се растегна и рашири блузата, па затоа и немам летни маички.Сега на попустиве си земав неколку џемперчиња, откако се изборив буквално со бројчињата кои останеле (хс), и одлични се за секој ден.
Девојки да не имате случајно инфо за Теранова во Куманово? Имаше еден бутик, ама го затворија. Да не е преместен некаде, или воопшто нема ?
Да идам за скопје а да не отидам во теранова нема шанси.Едноставно ми е најубава и најомилена продавница.Обично си купувам некои блузички не некои многу кич обични и на нив пишуба теранова.А за квалитет да не збориме јас енмам на ништо замерки за овој бренд.
Па искрено цените им се доста високи за квалитетот. Обична маичка што на пазар ќе ја најдеш за 300ден во Теранова е 600 или 700. Модели имаат да, ама не се којзнае колку квалитетни за тие пари.
Мене не ми се допаѓа Теранова, не ми се совпаѓа баш со стилот, дали две работи имам од овде. Од тоа, не можам баш да зборувам за квалитетот ама сите се жалат дека не се задоволни од него. Вчера баш поминав крај Теранова, и гледам еднобојни, наједноставни, дури грди ми беа маичките, 400 или 500 денари. И зашто да давам 600-700 денари за обична маичка, кога на друго место ќе ја најдам истата или многу поубава за да речеме 300 денари?
Теранова. И јас не сум задоволна од квалитетот, освен тоа имам приметено дека копираат и модели. Некои алишта што ги имам купено од бершка, страдивариус, после година дена ги гледам како модели во теранова. Како и да е, пак си купувам од кај нив. Сепак, нема преголем избор во градов, а на попусти, вадат и добри цени.
Порано кога бев помала почесто пазарував во Теранова. Во Теранова стварно има многу типски работи за девојчиња во тинејџерските години а баш во тоа време и баш ми се фучкаше за тоа каков е квалитетот на артикалот што го купувам. Но сега не е така и се поретко влегувам во Теранова кога одам во главниот ни град. Сега од таму имам само две-три маички и тоа купени на пупуст, стварно се убави за на фармерки, ама малку им се криви рабовите на страната.Имам и една кошула карирана, не ја купив на попост, може да се каже дека скапо ја платив имаше многу поевтини кошули, ама многу ми е по кеиф.
Имам неколку парчиња облека од Теранова, но на попуст. Од квалитетот не сум задоволна, после првото перење памукот е излитен, едни памучни шорцеви дури како чоја изгледаат, а на допир се многу крути. Не се вклопува изгледот и допирот, ама нема везе Имам едни фармерки од таму, абе тоа рабовите катастрофа! Ем од перење се опуштија кај глуждовите и како ѕвонарки се, ем пукаат рабовите. Да беше кај колковите и да бев гица ќе знаев дека е до мене, ама ова е веќе претерано. Само тие маичките со натпис теранова се океј, хеланките, фустанчињата и корсетите. Останатото сум разочарана.
Од Теранова имам само две блузички.Едната,believe it or not,сива,со логото на GN'R,а друга сиво-црна со логото на Ramones,од машкиот дел.И криво ми е што не си купив и The doors,а имаше.