кога има попуст секогаш си купувам по нешто и досега не сум имала проблем со гардеробата се ми се погодило
Попуст има кај нас, хаос е внатре, чапат и бегат Јас си купив сукња напред кратка назад долга за 99 денари, и блузе кратко исто за 99, за парите се супер, мада не успеав да видам уште нешто шо има.
Од Terranova порано купував, најчесто на попуст, бидејќи поинаку не ни вреди да се даваат пари за таква ниско квалитетна гардероба. Сите маици и џемпери ми се собираа при перење, за да после саат време носење стануваа три броја поголеми него ли оригиналниот. Тексас работите им се нешто подобри.
Oд теранова купувам само на попуст бидејќи некако не сум задоволна од квалитетот. Има убави работи некои вредат но не сите.
Секоја година си купувам по некое парче кога ќе дојде тој попустот на крајот на летото. Не е нешто посебно квалитетот.
Еден куп партали со цени до небо, тоа ми е Теранова. Немаат некој којзнае каков квалитет и реално, се исплаќа да купуваш само на попуст. Си имам купувано кошули и долги сукњички, обични маички и тоа е тоа. Панталоните и фармерките не ми изгледаат квалитетни и ги одбегнувам дури и на попустите.
Порано имаа многу поубави и поквалитетни работи - имаше и некој откачени модели ама претежно имаа `носливи` парчиња облека, што се вика и за на школо и за на работа, особено имаа многу убави џемпери Меѓутоа, изминативе две години, робата им е катастрофа! Прво мислев дека јас сум проблемот, сум остарела и ми се сменил вкусот за облекување ама сваќам дека не е до мене, туку облеката навистина не им чини!
Воопшто не ми се допаѓа квалитетот, особено на летната гардероба. Две маички после првото перење беа криви и ми се раширија одма. Кога беше попустот отидов од радозналост, али се вратив со празни раце, колку и да е евтино нема да го купам само ради тоа.
Zimoska si kupiv sivo dzemperce od volna,koe po nekolku nosenja,nafaka 'upki'...izgledase ko da e 10god.staro Se soglasuvam deka kvalitetot im e opadnat poslednive nekolku godini.
Омилен дел од Теранова ми е делот со пижамите! Значи заљубена сум во нив! Лани си купив кога беа на попуст нормално не би дала над 2000 денари за пижами, ги начекав по 500 денари долните, а горните нешто пефтини и плус наметка за по дома у комплет со нив која ме топли најмногу на свет . Задоволна сум од квалитетот и сега купив од летните, ок се памучни. Во Теранова купувам само кога има голем попуст. Фармерките квалитетни им се, не им се лоши, јас имам неколку пара па на исто рамниште ми се со Пул енд Беар, Страдивариус и Бершка. Џемперчињата и маичките неможат да се пофалат со некој квалитет, значи се исплати да се купат кога се стравно на последен попуст.
Сакам да купам подарок од Теранова, па ме интересира дали сеуште важи 50% попуст на вториот производ и дали заменуваат гардероба до 15 дена (во случај да треба да се замени бројчето) ?
Имам купено нешто на попуст јакна за 700 џемпер за 550 маичка по кратки ракви за 150 (после кога отидов за да земам уште една беаа 300) имам и ште некој работи земено и често можам да начекам нешто на попуст
Skoro site parcinja obleka mi se od terranova bidejki ziveam vo it tuka cenite se mng niski za razlika od terranova sto ima vo mak
Кога прв пат се отвори теранова во Битола имаше едно тиркизно џемперче со патент. Баба ми ми го купи за роденден. Уште го имам, бојата е иста. Тоа џемперче и уште неколку купени таа година и претходните години ми се незаменливи. Сега ги носам за дома. Денес се гледа дека не е квалитетот таков. Бојата на алиштата излегува после три перења.