05.06.2017 - prettymamma 10.06.2017 - 0ли 12.06.2017 - QueenP 15.06.2017 - Natali26 29.06.2017 - Someday
Еве да се пријавам и јас ДЕКА НЕ ДОБИВ И ДЕКА ИМАМ ПОЗИТИВЕН ТЕСТ!!!! АМА ПАК ЌЕ БИДАМ ТУКА И ЌЕ ВЕ ПОДРЖУВАМ ДА НЕ ДОБИЕТЕ И ВИЕ!!! Јас овај месец воопшто не се надевав дури и влошки си купив порано се спремив сигурна дека ќе добијам па еве и мене ми се случи чудо... Ви ја пуштам целата среќа на светот да добие секоја позитивен тест и да ме дружи наредните 9 месеци..Господ ги слушнал и моите молитви сега ќе се молам да биди во ред и секоја што нема да и даде господ здрави и прави!!! Се надевам дека нема овој пат да заврши со миссед оти неможам пак да поднесам да поминам низ истото.. Кажете ми ако знае некоја случајно нешто што треба да испитам да проверам за да си бидам на сигурно!!! Ви посакувам на сите од срце ДА НЕДОБИЕТЕ!!!!!!
Ти благодарам господ да ти даде се што сакаш..... ако не си да останиш .. ако си да ти биде здраво право, а ако веќе имаш да ти се здрави и живи и среќа да ги прати!!!!
@Snow white хахах баш отворив за да видам што си пишала иако бев сигурна дека тоа е тоа. Преубав почеток на неделата. Честитам драга и ти посакувам да имаш лесна бременост.
@Snow white честитки. Ти пoсaкувaм леснa бременoст. Дoбредoјде кaј мешињaтa. Oстaнaтите oвa дa гo дoчекaaт штo пoскoрo зa испитувaњa сaмo кaј гинекoлoг.
Благодарам и кај тебе со лесно некае.. Да сите што немаат да дочекаат.. Знам ама многу ми е страв што ќе биди оти имав еден миссед пред 6-7 месеци и сега сум повеќе загрижена.. АМА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ГОСПОД Е ГОЛЕМ И НЕМА ДА МИ НАПРАВИ ПО ВТОР ПАТ БОЛКА
@Snow white сочуствувам со твојата болка и искрено ми е жал. Пробај да не мислиш на тоа. Одмарај колку можеш повеќе и уживај во бременоста, со господова помош се ќе биде во најдобар ред ќе видиш. И ние сите сме секогаш тука за тебе.
Благодарам мила сега и ти да не израдуваш нас со позитивно <3 <3 <3 и јас знаев бев сигурна 100% пошто ако ми касни најмногу до 1 ден и тоа ако сум само настината а не бев ама ај за посигурно реков да почекам!!! Чекам да пишиш дека имаш позитивен тест па да се дружиме наредните месеци со искуства од мешињата Благодарам и јас сум тука за вас за сите.. ОВА Е ДАР ОД ГОСПОД ПОСЛЕ ТОЛКУ НЕПРЕСПИЕНИ НОЌИ СО СОЛЗИ ПОСЛЕ ТОЛКУ ПАДОВИ И НЕУСПЕСИ САМО ГОСПОД ДА СТАВИ РАКА КАЈ СИТЕ ПА И КАЈ МЕНЕ!!!!
Извини јас сум заборавила ама ќе се вклопам повторно... Ако едно ама вредно нека е само со живот здраво право