@bela.m 20.08.2017 - Ruza1234 22.08.2017 - Elenota 25.08.2017 - Someday 29.08.2017 - 0ли 02.09.2017 - Lara 27 10.09.2017 - L*G
Здраво на сите Јас денеска требаше да добијам ама еве уште нема ништо. Пред некоја ден имав болки во градите ама овие два дена престанаа. Од вчера имам благо пецкање во јајниците и денеска почна да ме заболува половината. Што мислите вие? Да направам тест или да почекам некоја ден? Обично ми иде на ист датум или еден ден подоцна.
Душички мои како и секојпат како швајцарски саат добив немам веќе сила верувајте ама шо да правеме мора да одеме напред денеска имаме гости цел ден ке седат наместо да се смеам јас, ми идат солзи на очите приметува се ама неможам сакам да одам на некоја планина да се извикам убаво извинејте ного ама морав ова да го напишам и сега сум во вц и си плачам
Исплачи се мила мене после доцнење од 14 дена добив и кога си реков готово е се срушив како како кула од карти ајде сега соземи се истерај си ги гостите со убаво и нареден месец нема добивање.