@L*G dobi li? Bas cekav da vidam od prijavenite koj do kade e pa mnogu brzo se prijavuvas za nedobivanje Uzivaj vo ljubovta ne se opteretuvaj so matematiki srekno ne site
Da Karak ,stom dobijam togas se vklucuvam da prijavam, imam aplikacija pa ne se zamaram so matematika inace dobivam na 25-26 dena zatoa doaga prijavuvanjevo mn brzo. Pozdrav
@L*G nemoj da me svatis pogresno ne mi bese namerata da te napadnam jas bar na tema ne dobivanje bi pisala datum da znam deka imam odnosi vo plodni denovi sme zavrsile rabota pa zdravje cekas da ne dobies. Ali ok eve ako sum te navredila izvini I ne bi ja rasipuvala temata. Ete I jas za nekoj den bi pisala kakva bi bila situacijata
He se grizi voopsto ne se pocustvuvav navredeno ni napadnato Veke skoro 2 god so kontinuirani obidi sme I sekoj mesec nova nadez
Posle 4,5 godini resivme deka e vreme za vtoro i ete denes se izraduvame na dve crticki. Na srekata I nema kraj. Site koj cekaat neka dade gospod da si docekaat
Со лесно мила честитки...кој тест го правеше мила? Дека утре требба да НЕ добијам па би сакала да проверам.... од се срце честитки..
27.11.2017 - baby 5 27.11.2017 - eta 01.12.2017 - curlyhair 06.12.2017 - tazna 10.12.2017 - drugarka 18.12.2017 - L*G @karak Честитки имај лесна бременост. Гледам @0ли ја нема да го ажурира списокот.
Jas dobiv denes. Poveke sreka sledniot pat No nekako pri kraj sum vise so trpenieto, mi zdosadi veke od neuspesi. Si davame uste dekemvri i januari rok za probuvanje prirodno, tamam i praznicite da pominat pa vo fevruari zdravje ke odaime na transfer so zamrznati embrioni, imame dve eskimcinja. Ako ne bide i toa na prolet zdravje ke podnesuvame dokumenti za prisvojuvanje. Nema drugo resenije . Zdosadeno mi e od cekanje po bolnicki hodnici. Kako resil gospod taka ke bide, se si e bozja volja.
Ajde bidi silna..sto e nase ke si dojde denes razligavi se od utre so novu sili plus imas i zamrznati embrioncinja
Многу очекував овој месец можеби и затоа толку се разочарав. Но на оваа работа навистина крајот не можам да му го видам, премногу исцрпувачки е и физички и психички и финансијски, плус и предолго сме во оваа работа.