Милa и јaс дoбив вчерa aмa и јaс мнoгу сум рaзoчaрaнa се си мислaм декa ми пoреметијa нештo сo мaткaтa oд aбoртисoт пa еве две гoдини пoминaјa и јaс незнaм штo пoвеќе кaкo дa се oпуштиме се oсеќaм сaмo нaпнaтa незнaм пa зедoв фемисaн кaпки ќе прoбaм и јaс незнaм пoвеќе кoј пaт дa гo фaтaм еден ден ќе биди aмa кoј ден сaмo Гoспoд знaј милa ќе се бoриме немa oткaжувaње
И јас имав missed abortion, на 24 август годинава. Останав бремена по природен пат после 3 неуспешни ин витра, но во 9 недела плодот немаше више срцева акција
Те гушкaм милa и кaј мене истo беше гoлемa дупкa имaм вo срцетo зa тoa штo ми се случи aмa прoдoлжувaме немa oткaжувaње уште си гo чувaм и тестoт уште се знaaт ll линии a кoгa гледaм мaли бебињa и дечињa тешкo тешкo тoa е
Душоо немој бе да се депремираш мојот ангел требаше утре да се роди душа ми се кине ама јас си реков дека нема повеќе солзи и разочарувања ќе му родам братче догодина.. само не се разочарувај верувај дека Господ нема да не заборави ќе не направи мами во скоро..никогаш нема да се откажам немој ни ти.. те гушкам силно
Чекам чекам.. нема ја уште во петок ќе правам тест..сликче обавезно ќе добиете..(п.с правев еден ама мн бледа па ќе почекам за сигурно )
Пусти страв нем да не е точен..ама да проверам и да сум сигурна има со труби да им влезам во труснички хихи.. и сите со мене ќе ве земам
Да секако ќе чекам ќе проверам пак па секако се чека најмалце 3 дена за бета ја праќаат ск.. инаку во понеделник и кај матичната ќе идам да ме види..незнам за првото мн избрзав и сега си велам ако е мое што и да правам ќе е мое..
Готово мила ако се потврде обавезно сите со мене ве земам ве влечам за носе побрзо да ми се придружите..
Не добив мила имам два позитивни теста и еве утре на контрола па се надевам овој пат до крај ќе тераме..
Мила ти посакувам среќа и да се израдуваш ама чим два позитивни теста значи тоа е тоа.. Со живот нека е!!!