Толку луѓе на светов се родиле, ете и нашите ќе излезат Кога се пишавме на список, кога ни дојде редот
Лелееее даааа за ништо не сум способна веќе ко тенкче се осеќам а се не сум баш спремна а и фуфка ме фаќа па си потплачнувам а мм ме зеза вика: ако потплачни си но по 1 на ден по 5мин.немој да не се предозираш (докторска работа) Хеферол ми дадоа вчера па цело сабајле одолговлекувам страв ми е да не ми се гади...никогаш не сум пиела во животов само што сум читала гадно било
Zemaj i vitamin c so heferolot nemoj samo taka da pies grozni se samo taka bez vitamin pravat draznenje zatoa se gadni
Со лесно мешиња да си гушкате најубави и здрави бебиња колку многу бебчиња се родија месецов и колку се очекуваат декември убавини... Туку ставете по некое сликче од мешињата да живне темата а и да видиме убави мешиња топчиња
Ситно броимеее Јас од кога влегов во 9ти толку сила и енергија имам ко да не сум трудна цела куќа ја превртев со генералки, убивам досада. Одвај го чекам денот. Мм веќе си закажа мекици Ајде со лесно на сите.
Возбудени сте? Чувствувате ли страв? Мене уште мува не ме лази. Или рано ми е https://forum.femina.mk/threads/Какви-сме-бевме-како-трудници-слики.14707/
Да да се напив прво Вит.Ц па по 30мин.Хеферол така ми рече Др.па еве фала богу да не се урочам не ми се гади само вака да ми е.
Женски уште ништо, во понеделникот имав контракции а болки не, а еве вчера и денес ништо. Него денес на цтг покажа 40, ама тоа не било ништо. Секој ден нова мака, колкот ми е блокиран како стара баба неможам да се движам. Денес на ехо рече доволно имаме плодова вода. Досега се ок и не спомнал ништо докторот, а денес ми вика бебуш има мала глава и сега сум испаничена, исплашена, аман веќе, има ли некоја вакво искуство?
Си лесно нека е.Имаш ли план каде ќе се породиш?Може имаш пишувано претходно пишувано,ама немам многу време да побарам
Немој да се секираш ,моето бебче секогаш на мерките имаше обем на главче помало за две недели ,ама тоа не е ништо страшно мене ми рече докторот можеби е генетика ,кај мене моето синче е мини копија на мојот маж ,а мажот ми и свекрва ми имаат мали глави стално се смееме како сите капи им се широки ,така да може и кај тебе станува збор за истото ,уживај во периодот што ти преостанува за брзо ќе го добиеш најубавиот поклон во животот
Ајде нека се дотроши ноември и почнете вие од декември ние шо сме со крајниот термин до фебруари планираме јануар да се истребиме од списокот Одстапете ве молам место <3 Ве гушкам и на сите ви посакувам со лесно да е <3