Јас сум со термин 20.08.2019, но на лепотицава се уште не и се излегува Со лесно на сите мешиња, мене сега после термин ме фаќа паника
Еве кај си пишала честитки душо од срце, ти ми беше поддршка кога ми требаше, нека ти е живо и здраво синчето, веќе пишав да ја наследи твојата храброст и одлучност. Се нјдобро
Фала мајка Не знам дали се сеќаваш додека ги чекавме резултатите од Нифти, јас можда храбра ама тогаш мислев дека нема да ми ја пратат епруветата на проверка Ми беше најголема поддршка се прерадував прво за твоите резултати кога стигнаа Да сте живи и здрави и вие и среќни цел живот
Да и мене ме интересира што стана со августовките - @Ivuska31 сигурно е породена , а кај вас @SexyGirl2 @Mamamami @macence <3 што има ново? @maja1511 @The Unicorn се породени
Trgnete ne I nas od spisok, se porodiv denes, sinko 3160g, 50cm Cestitki za site mamicki koi se porodija, I so lesno na drugite mamicki.
Јас се надевав денес ќе биде...ама ништо. Уште не и се излегува. Си претка, тежи. Понекогаш имам лажни контракции како боцкање долу кога се движам, ама ништо. Утре ќе одиме на ЦТГ да видиме што како е. Воедно честитки на сите мамички и дај боже а се олесниме сите наскоро и да си се гушкаме конечно со нашите бебушки. ♥️