Фала ви на сите,испадна се напил плодова вода на пороѓај со мекониум и од тоа настанала инфекцијата,има некој искуство со ова дали ке му останат некој последици и дали е нешто опасно
Јас.. Итен царски имав поради тоа. Ем имаше испиено и плус вдишано, 4 катетри имаа извадено од неа мекониум. Беше на дупла венска терапија и после и дома пиеше антибиотик. Нема никакви последици, супер си беше после тоа. Убаво што ве оставиле, со терапија ќе се среди Инаку се случува повеќе на бебиња кои се надносени, тоа е нивната прва кака која треба да ја искакаат кога ќе се родат, а не во меше.
Нема никакви последици и мојата се имаше напиено од плодовата вода на пораѓај примаше терапија 10дена и плус цицаше цело врме за да се исчисти инфекцијата и после си беше супер така да не се секирај ќе биде добро.
chestitki da se zivi i zdravi bebushkite, a vas mamichki brzo oporavuvanje i mnogu gushkanja so malite zverchinja ❤❤❤
Можете веќе и мене да ме тргнете од списокот Денеска се роди маминиот дечко . Ни се исполни срцето со огромна љубов На останатите мамички им посакувам се најубаво и најлесно да си поминат