Мајки ве следам со огромно влијание веќе со години, се радувам и јас од срце на сите ваши бебуши. Еве дојде редот и јас да си се пофалам дека мојот термин е на 21.07.2015, СИН на мајка Со лесно нека ни е на сите
Мешиња мои мили убави трудници еве и јас овде да ви се пофалам за мојот термин дека е на 06.07.2015 год. со бога напред тогаш треба да дојде на свет нашата принцеза мала Со лесно на сите мешиња
mojot termin bese 31 oktomvri a se porodiv na 30 oktomvri za rodendenot na babata na maz mi no taa e pocinata 3 god
Zdravo na site.... i jas cekam. Termin 14.05.2015 Ke vidime kako ke bide, ali znam deka EDVAJ cekam. So lesno na site idni majkicki!
Malku kasno pisuvam, ama se porodiv na 18februari i mozete da me izbrisete od spisok, se nadevam za godina dena pak ke treba da me dodadete) Na site mesinja im posakuvam da se olesnat lesno kako sto se olesniv i jas, za pet minuti)) So lesno neka vi e do kraj, pozdrav od mene i mojata bebuska
Bufi, да е живо и здраво бебенцето. и вие среќни со него понатаму кога ќе имаш време ќе ни кажеш во детали како поминало, сега уживајте си.
Здраво мешенца, не сум нова на форумот, меѓутоа досега не бев активна. Мојот термин е 02.07.2015 година, и очекувам девојче. (ќе ми се исполни најголемата желба)