Ќе сака ли некој да сподели искуство доколку е бил на интервју на англиски јазик во некоја банка...кои прашања ги поставуваат најчесто?
Ajde pak ima oglas za CKB,moze nekoj ubavo,detalno da napise za testiranjeto i intervjuto,po moznost od juli koi bea Konkretno me interesira za blagajna ili isto e?Blagodaram
Здраво, да ве прашам, вие што бевте на тестирање и интервју во централна кооперативна банка ви се јавија или уште не ? Фала
Здраво, ме викнаа за тестирање за во Охридска банка. Ако некој бил, во Охридска или во некоја друга, ако може да ми кажете какви прашања поставуваат? Дали писмено или не? Благодарам
јас бев на тестирањето. како помина? ти се јавија ли? и јас се мислам дали да аплицирам за праксава сега....
Во четвртокот бев, ми се јавија мене денес. Што ти кажаа тебе? Мене ме викнаа на пракса и треба уште еднаш да ми се јават за во која експозитура и кога ќе почнам..
Имав кажано за кој град, па знаев за каде ми ѕвонат. Треба во биро да се завршат некои работи. Ќе ти кажат веројатно кога ќе ти ѕвонат
Јас бев на пракса во НЛБ 4 месеци, во текот на тие 4 месеци по препорака на секторот каде бев ме повикаа на тестирање. После праксата дипломирав и за една недела ме повикаа на работа. Платата зависи од искуството, образовнието, времето на кое ти е договорот ... Во секој случај јас сум мн задоволна, и топло ја препорачувам НЛБ. Да напоменам дека сум немала никакви врски, зошто има секакви случаи