Од практикант без ден работно искуство, штотуку дипломирана - вработена. Верувам ако се покажеш ке напредуваш, нема причина зошто не би.
Девојки, дали некоја од вас има информации и искуство со тестирање,интервју, вработување во ТТК банка??
Zdravo, Bi sakala da prasam dali nekoj znae i e povikan na testiranje za NLB Banka denes i dali voopsto znaete kako ke se odviva testiranjeto? Blagodaram
Некој дали бил на обука во Прокредит Банка? Пошто имам аплицирано во нивната банка, и денес добив маил за таа обука, ама првен на некакво тестирање и интервју? Дали некој бил? да ми кажи што поконкретно
тестирање од 1 саат математика и логика после ако поминеш тоа идеш групна дискусија па и тоа ако поминеш индивидуално интервју
Обука или работа? Дали може да се оди на обука,пракса за да се научи нешто да се осознае тој систем на работа или само со работно искуство се аплицира?
А имаш ли предходно искуство или сега првпат? Јас до сега немам никаква пракса а само 2 пати преку лето одев во стопанска банка на пракса за време на студиите.
Немам досега никакво искуство, обукава е спремање за вработување, ќе видиме како ќе е , само тестовите еднаш да се поминат, како што гледав доста е математика и доста тешко за мене, за жал, али нема откажување
Nekoj shto bil vo Centralna kooperativna banka dali odgovorite se so zaokruzuvanje i cel odgovor? Matematika delot smee digitron?