Има повеќе на заокружување, а само 2-3 се со пишување, но твое мислење. Инаку не знам што да прочиташ. Ако имаш учено економија тогаш немај гајле, не се толку тешки прашањата, сигурно добро ќе поминеш. Среќно
И моето искуство со Халк е како што пишала @Luminary. Те малтретираат со месеци за на крај никој ни да се јави ни да каже нешто. Имам чувство дека толку им е досадно таму на вработените во сектор за човечки ресурси, па си пополнуваат време со кандидатите и си измислуваат “слободни работни позиции”, а никој не вработуваат. Исто и со Стопанска АД Скопје. Бтв: прв пат во Халк видов тестирање за компјутери на хартија да пишуваш формули и разни функции
Здраво, дали може некој да ми каже какви прашања се поставуваат во текот на интервјуто со секторот за човечки ресурси во НЛБ Банка?
здраво дали некој може да ми каже какви прашања поставуваат на интервју во Охридска банка? тестирање, обука..
Дали може да ми помогнете окулу тоа какви тестирања би се вршеле со позиција асистент за финансии конкретно во НЕЛТ? Утре сум на интервју би ми било од големо значење.. (п.с побараа да носам дигитрон)
Зезнати се мислам декадекабаш баш на форумов имам читано за нив . Групно интервју, па тестирања математика повеќе логика, општи прашања али тешко било.. пиши на лупата нелт и прочтитај искуства. А иначе ја фалат како фирма со.добри плати па сеа нз ... пуштам среќа за утре
Dali moze nekoj da mi kaze kakvo e intervjuto vo EY ( Ernst and Young ) ? Na makedonski ili angliski? Sto prasuvaat? Ve molam ako znae nekoj da pise kako e da se raboti tamu?
Dali moze da mi kaze nekoj kako izgleda testiranjeto vo Komercijalna banka? Na sto da obrnam vnimanie sto da citam? Kakvi prasanja i zadaci postavuvaat? ve molam ako znae nekoj neka pise
Zdravo.Moze li nekoj da mi kazi ako ima iskustvo kako izgleda testiranje i intervju za vo finansiski drustvo? Potocno za S/N prasuvam.
Zdravo. Ima li nekoj iskustvo so Coordea? Mi zakazaa utre intervju po telefon. Ako znae nekoj nesto da pise za intervjuto i za rabota vo Coordea, rab. pozicija Asistent vo smetkovodstvo.
Девојки, дали некоја има одено или познава некој што бил на тестирање за ексел и повер поинт по маркетинг агенцииве, да ме упати што како би имало? Фала
Zdravo, devojki. Sakam da prasam dali nekoja od vas bila (ili slucajno znae sto treba za) intervju vo Ohridska banka? Se polaga test, treba podgotovka, nesto pokarakteristicno?Samo me povikaa preku e-mail
Bev deneska. Imase 60 prasanja so ponudeni odgovori i so dopolnuvanje. Spored mene potrebno nivo na angliski e Upper intermediate.