Ve molam nekoj da mi kaze bilo sto za Stopanska banka a.d Bitola? plata za krediten referent?uslovi? odnos?rabotna atmosfera…?blagodaram mnogu
Дали може да ми каже некој како изгледа тестирањето во ТТК Банка ? На што да обрнам внимание? Прашања од каков тип има? Ве молам ако знае некој нека пише
Здраво девојки! Сакам да прашам во врска со тестирањето за летната школа Биди Банкар од Охридска Банка. На што да обрнам внимание, како се одвиват тестирањето, какви прашања има дали се со заокружување или со пишување? Ако знае некој нека ми одговори. Ви благодарам.
Здраво, бил ли некој во скоро време во Комерцијална банка на тестирање ме повика за во четврток да ми даде некој совет на што да обрнам внимание , какви прашања има и сл? Фала
Zdravo, mozes li da mi kazes sto imase na testiranjeto za vo komercijalna? Jas sum utre a ova mi se sluciva prv pat pa nemam poim sto ke ima.. pozz
Што направи со тестирањево? Јас си аплицирав (и почнав да се спремам), проверував постојано дали ќе добијам повратен мејл за местото на тестирање. На крај од инстаграмот дознав дека се одржало тестирањето, малце безобразни излегоа.. Им пишав одма на инста, ама кој го води тој профилот жити се'. Ни seen, ни ништо. Затоа ме интересира дали барем си добила мејл за локацијата. * * * Последно гледав на ПроКредит. Мене искрено ми се трагикомични со тие огласите. Најмногу ми боди очи ова: "University degree from any background." Да ми извинат сите што студираат нешто друго, ама не може некој/а што завршил/а на медицина да оди да се пријави овдека. * Spoiler И да не се лажеме, на крај некој со врски ќе си заврши (ако имаш брат во МВР, мајка во УЈП лесно е). Бар до сеа низ праксиве не сретнав некој/а да е вработен/а со свој труд. Да, има и такви што уплатнициве ги разликуваат само по боја. И жално е што имаат над 10 години работен стаж, дел се со средно. Кога го пишев првиот труд, типон без диплома мајтапи ми редеше (дури си зеде за право да ми коментира 7 години стручно насочување). Е од тогаш ми скока притисокот и банка не сакам да видам до крај на животот.
Бараат со било каков факултет бидејќи така им е полесно да ги индоктринираат. Колку помалку знаеш економија, толку подобро за нив. Лесно е да се влезе во програмата, воопшто не требаат врски за вработување, само што е ПроКредит...
Zdravo za da apliciram vo pwc za praktikant isto ke moram na takvo testiranje da odam? I dali ke mozes da mi kazes prasanjata od koi oblasti bea?
Da toa e testiranjeto. Ne e potrebno nekoe posebno znaenje od nekoja oblast,sekoj koj znae angliski ke se snajde
Здраво женски ми треба помош од ваша страна, ке може да ми објасните во врска со тестирање во Халк Банк какви прашања има? Здраво гледам дека си напишала во тема со тестирање бо Халк Банк дали можеш да ми објасниш какви прашања имаше ?
Здраво би сакалада прашам некој скоро да бил на тестирање во НЛБ? На што конкретно да обратам внимание?