Zdravo.Moze li nekoj da mi kazi ako ima iskustvo kako izgleda testiranje za vo finansisko drustvo? Potocno za SN prasuvam.
Бил некој на интервју и тестирање/обука во Уни банка (Прилеп)? Имаат оглас за референт на благајна, размислувам дали да се пријавам. (И ако знае некој за оваа позиција поточно да ми кажи што се работи и колку е платено)
Дали некој има искуство со тестирањето во комерцијална, дали ми треба дигитрон? дали има задачи? на што да обрнам внимание повеќе?
Sakam da te prasam dsli bese na intervju i kako pomina sto prasuva i kako odese celiot toj proces ? Fala
Жива катастрофа се, бев на интервју и ме прашаа дали познавам некој од вработените од филијалата, хаха... Врски, мито
Имам пишувано претходно за халк, исто не бев задоволна. Во принцип вакви им се интервјуата на сите банки. Во халк интервјуто го правеа двајца од кои директорот и ХР, разговорот беше млак не им доликуваше на таква институција, се однесуваа како да им беше смачено и се чувствуваше голема напнатост. Јас не сум од градот каде што аплицирав, прашањето беше колку луѓе познавам таму, дали знам некој од банката. Бевме еден куп луѓе и работата ја доби професор од средно школо.