Здраво. Да сподели некој искуство од интервју за во тутинска банка, на што најмногу да се обрне внимание
Здраво на сите. Аплицирав за работа во Прокредит банка. Ми се јавија за интервју, сеуште не сум била, дали има некој искуство да ми каже како се одвива целиот процес, на што да обрнам внимание?
Здраво дечки, имам аплицирано во комерцијална банка и ми се јавија за во понеделник за тестирање 4 тестови: англиски превод, iq, кредитирање на стопанство и меѓународна економија. Дали некој бил до сега и дали некој знае што како од прилика прашуваат? Ви благодарам на информација.
Дали има некој проблем со апликацијата на НЛБ за вработување, подолг период пробувам да пуштам апликација на нивната страна, се грешка ми појавува и не се праќа апликацијата?
Здраво ме интересира за работа за благајник во банка без никакво искуство, дали е тешко да се работи програмата
Здраво, Дали може некој да сподели мислење за огласите од Халк банка за помлад референт за банкарски трансакции, дали позицијата подразбира и благајна и продажба? И генерално какви се условите за работа во банката?
Здраво, дали знаете услови за во оваа фирма? Како се одвива интервјуто и слично? Веќе еднаш имам аплицирано а сега има оглас за во Скопје па се мислам да пуштам пак. Благодарам Поздрав
Здраво дали некој имс искуство со Шпаркасе банка дс сподели искуство од областа на интервју , тестирања дали прават и какви ?
Здраво за nlb банка дали може некој да каже искуство за оглас за работа за човечки ресурси дали некој бил на интервју?
Здраво, дали некој бил скоро на тестирање во халк банка? Што прашања има, јас одамна сум завршила факултет не знам колку се сеќавам на матријалот
Некој да сподели искуство со Стопанска банка Битола?сум се одалечила од тоа и мидлам дека сум бел лист хартија
Да бев. Тестирањето беше со општи прашања од економија, банкарство, логика. После тестирањето има уште две интервјуа. Последното беше на англиски со генералниот директор од Турција
Здраво, има некој да сподели искуство со ПроКреди Банка? Имаат оглас и сакам да аплицирам па да знам што да очекувам.
Може ли некој што бил поскоро на тестирање во КБ да сподели колку прашања имало, од која област итн.?