Здраво, да прашам некој во скоро време што бил на тетсирање во тутунска да ми каже какви прашања даваат ? Мноогу би ми биле од корист.
Дали некој го повикаа за тестирање од Халк банка?? Не најдов посебна тема за Халк.... Ќе може некој што бил скоро да објасни што имало на тестирањето, претпоставувам писмено е?? Ви благодарам
@Rubiii претпоставувам дека веќе си била на тестирањето, и јас бев повикана но поради обврски ми презакажаа за со друга група, т.е. ми рекоа дека ќе бидам навремено известена...па ајде те молам ако сакаш пиши ми што како беше??? Што прашања имаше???ајде пиши ми дали вреди да си ја пробам среќата или се е однапред испланирано како во дрзавните институции... поздрав
Пред две недели имаше тетсирање од тутунска банка, имаше од повеке градови, па ме интересира дали некој знае дали има некоја информација од тестирањето, да му се имат јавено на некој ?
Јас бев пред две недели можеби исто сме биле.но сеуште ми се немаат јавено.Реално и не бев многу задоволна за да очекувам да ми се јават.Сепак ова беше прво мое тестирање и не беа воопшто спремна не ни знаев какви прашања да очекувам.Но имам повеќе колешки кои аплицирале и кои ги поминале сите тестови и веќе се почнати со работа.
Не дека јас сум несто повеке задоволна од тебе хаха, туку онака прашувам дали стварно беше тесирањео за вработување или онака си правеа за ,,некогаш,, во база да имаа резерва. А кажи ми твои колешки се почнаи со работа од оваа есирање сега шо бесе пред 2 недели или од предходно?
Од предходно беа тие.Нас кога ни беше тестирањето тие веќе беа на последно интервју и чекаја одлука. Добив сознание дека во мојот град се вработила една особа во Тутунска која не ја ни видов на тоа интервју.Така да повеќе од јасно е за што се работи.
Zdravo , da ve prasam dali nekoja od vas dobila povik za testiranje od Tutunska ovoj ponedelnik vo prostoriite na Seavus ?
I jas istoto prasuvam...ako sme bile zaedno, kazaa za nedela dve rezulai na mail, ama eve veke 3 nedeli dojdoa
@Leo-nora jas prasuvam za toa dali sega nekoj dobil povik za novo testiranje t.e. jas prv pat idam sega . Inaku dosega kade se odvivale testiranjava , dali isto bile vo prostoriite na Seavus ?
Jas prv pat bev letoto neznam Avgust- Septemvri neznam tocno vo centralaa na utunska, sega vor pat bev pred 3 nedeli vo Seavus,valjda kade sto si bila i ti i od toa testiranje od Seavus seuste nemam nikakvi informacii za nisto.
@Leo-nora jas denes bev na testiranjevo , doznav informacija deka veke pocnale da gi intervjuiraat tie od pred 2 nedeli
Дали има некој искуство со тестирање во Шпаркасе банка или пак има сознание што им содржат тестирањата? Ако има нека пише. Благодарам.
Женски што сте биле на интервјуто со директорите во Тутунска банка ќе сакате да напишете како сте поминале??? Што прашања поставуваат, дали треба да се подготвувам... Фала однапред