Има таква работа постои како нормална меѓутоа мораш да отидеш на уролог и зависно од годините проблеми се јавуваат најмногу кај млади.
Ne e nisto strasno uzivaj ne se stresiraj bezveza normalno e ako e m8nimalna razlika ako e golema togas idi na doktor
Да бе, се случува... еден ден вака, еден ден така се дешава. Мене ми се случи пред две недели. Изгуглај бе брат Или иди на доктор ако ти е нешто сумљиво, ќе ти брцне тетката во гаќи и ќе ти каже.
Зависи. Ги има сите. Машки уролози прегледуваат простата и тестиси. Женски уролози прават ехо на стомак и тестиси. Женски гинеколози прават само ехо на стомак и бубрези. Секој до кај што учел и до кај што му се фаќало... Некое непишано правило, ова.
Нормално е тестисите да имат различна големина, исто како кај женските гради. Направи самоконтрола на тестисите. Тоа се праве при бањање и на тестисот не смееш да забележеш нерамнини, испакнатини, чворови.. Доколку сакаш да одеш на доктор, препорака до др. Александар Мицковски
Урогенитално ехо се прави на уролог додека ехо на "стомак" се прави на гастро кај некои може да ти види и простата и бубрези иако тоа за лекување надлежен е само уролог. А шупливи органи се гледаат ендоскопски постои постапка наречена цистоскопија со која се гледа мочен меур и кај мажи и кај жени и тоа само на уролог.
Машки стоматолози поправаат заби на долната вилица Женски стоматолози поправаат заби на горната вилица
Цело тело ни е асиметрично Не знам колку години имаш кога го научи ова. Мене пример цела десна страна ми е поголема од левата
Како што кажав не се гледаат само шупливите органи исполнети со воздух и зависи од докторот на гастро преглед обично не гледаат простата.