Точно, еве признавам дека сакам гиковци :geek: . Не, не точно е ова, сакам такви луѓенца т.е партнерчиња не за џабе и Петко е лавчина .
Хаахахах еднакво одговори и под А и под Б абе глупости Спојлер Најмногу одговори под А: Најважно ви е да остварите духовна врска со парнерот/партнерката и затоа не сакате секс за една ноќ. Најмногу ви дговараат водени знакови како Скорпија, Риби и Рак, а чувајте се подалеку од Лав, Овен и Стрелец Најмногу одговори под Б: Конвенционални сте, промислени и цврсто стоите на земја. Ви одгвараат мирни партнери кои се рационални и предвидливи. Најдобро се сложувате со земјените знаци, како Бик, Девица или Јарец.
Па мене под А најбеќе иако некогаш кога сум запалена имам фантазиии и тоа бурни фантазии. не сакам некој што полека ке оди , досадно е па, хахахх сакам вуухууу
Најмногу одговори под А: Најважно ви е да остварите духовна врска со парнерот/партнерката и затоа не сакате секс за една ноќ. Најмногу ви дговараат водени знакови како Скорпија, Риби и Рак, а чувајте се подалеку од Лав, Овен и Стрелец
Најмногу одговори под А: Најважно ви е да остварите духовна врска со парнерот/партнерката и затоа не сакате секс за една ноќ. Најмногу ви дговараат водени знакови како Скорпија, Риби и Рак, а чувајте се подалеку од Лав, Овен и Стрелец Точно погодено ми е, а посебно за знаците ццц
Најмногу одговори под В: Ве привлекуваат изразено интелигентни и возбудливи партнери со бујна фантазија со кои секогаш имате бројни теми за разговор. Ако сакате да постигнете најголемо сексуално задоволство, побарајте партнер од огнените знаци: Овен, Лав или Стрелец. Овој дел е точен, а знаците се целосно утнати по мој вкус. Јас од овие баш бегам. Воедно, мене и мојот дечко не пикнале во првата група - плачковци и лигуши , со духовното, под А: Најважно ви е да остварите духовна врска со парнерот/партнерката и затоа не сакате секс за една ноќ. Најмногу ви дговараат водени знакови како Скорпија, Риби и Рак, а чувајте се подалеку од Лав, Овен и Стрелец. Врска нема тестот. Ми го вреѓаат знакот.
куку леле со сите си одговарам имам по еден одговор под А, В и Г и цели два под Б. не сум определена изгледа... али Б ми е погодено ем сум девица во хороскоп и ми одговараат и Јарец и Бик Али и со другите не заостанувам
Најмногу одговори под А: Најважно ви е да остварите духовна врска со парнерот/партнерката и затоа не сакате секс за една ноќ. Најмногу ви дговараат водени знакови како Скорпија, Риби и Рак, а чувајте се подалеку од Лав, Овен и Стрелец Како побогу да се чувам подалеку од себе си ? Инаку , не ми погоди со скорпии , риби и ракови ич не се сложувам , со бик добро ми оди