Откако ќе ти закасни, и направиш тест за бременост. Од тој ден по 1недела можи дс се види на ехо.. А тест се прави 12-15дена од однос
Јас вчера направив тест негативен беше, а уште немам добиено. можно е да е рано? незнам дали да одам на гинеколог? 11 дена ми касни
Треба да одиш што поскоро на гинеколог. Очигледно не си бремена тестовите обично покажуваат и многу порано.
Јас некаде скоро две да имаше недели по тој ден отидовмр со мм на конѕрола немашр ништо но нешто како да кажа доктпрот може сега нема но во август може ќе се појави? Е ај сега не го разбрав секако немавме пак ризичен одност од тој ден.
бев и на гинеколог, нема ништо а уште немам добиено еве нов месец почна, незнам шо можи да биди, докторката ми рече да то дадам таблети за да сум добиела ама и кажав не, уште малата цица не сакам такви раб да пијам, минатиов месец пиев едни таблети Панцеф за мастит можно е од нив нешто да ми се пореметило?
Може да доцни од антибиотици, посебно ако се појаки, како Панцеф. Поточно, може да доцни поради нарушениот баланс во организмот предизвикан од инфектот, комбиниран со антибиотикот. @Bubce38
@HappyS јас мислам дека е невалиден, премногу се разлило од двете страни на цртата, најдобро да го повториш. Јас освен една црта не гледам друга.
Фала за честитката и мислењето..вие сте први на кои го покажав.Несакав друг,а ни себеси да се разочарувам.Ми касни втор ден.Ме болат градите и понекогаш пецкање кај едниот јајник имам.Дента кога требаше да добијам,имав така некоја слаба болка кај матката..други симптоми не освен што сметајќи вчера дека сум настината и омалаксана си мерев тт и ми беше 37.1.Незнам дали е поврзано сето ова.Мене тестов искрено мн.ми е сомнителен.Секако дека ќе го поновам,но неможев да се стрпам да слушнам што другите гледаат позз и фала ви на мислењето И јас така мислам...иако се разбира дека сакам да не сум во право и да грешам...Како и да е,утре ако направам нов,дали ќе ми покаже или да почекам 2-3 дена? Чекањево е најмачно
Се гледа втората црта и да ставиш премногу мокрача ако нема бременост нема да се појави таа.. само ке се разлее тестот насекаде Ова е рана бременост, направи си преку крв за сигурно, со лесно Инаку со прва мокрача го правеше?
Да со прва мокрача,а ми касни втор ден. Благодарам.Дај Боже да е навистина позитивен.Ова ќе ми е втора бременост.И кај првата бременост на тестот втората црта бледа беше ама се познаваше некако појасно ова некако нејасно е.. сомнително..се плашам да се радувам,но сега ќе идам да купам уште неколку тестови па од утре ќе ве известам што покажало