Може подоцна овулација си имала и кај мене беше мн бледа со ден, два доцнење.. почекај бар уште два дена не уште утре тест... и ке биде малку потемна
Се утепав од плачење... Благодарам мила, ќе го повторам но во живо и уште појасна е линијата... Да ви се врати што побргу на сте, незаменливо е чувството... Емоции насекаде!
Su Super si pokazal testot vo ovie docni saati i tri dena pred ciklus, bez somnenie e pozitiven. Raduvaj se.
Драги мои не сакам да станам досадна со мојот тест,но ви ветив дека кога ќе го направам следниот ќе ви кажам.Епа...сега само што го направив иии резултатот е БебееееЌе имам бебеееее јеееее.Дај Боже сите да си дочекате иста радост што побргу.Еве го и тестот пак го сликнав,сега јасно је ко дан
Девојки ви благодарам нааајмногу, стварно ви го посакувам ова чувство и самиот момент на секоја од вас... Многу среќа ви посакувам и секако не излегувам од овде, ќе ви бидам поддршка на сите. Ве сакам и ви пуштам среќа.
Се пријавувм и јс како идна мајка. Правев тест за бременост кој излезе позитивен. Ми се погоди неколку дена пред роденденот на маж ми,па тој за роденден доби подарок тест за бременост со две цртки. Бев на преглед и сега сум 6+1 Поздрав до сите