Tи благодарам.Дададе Господ иста радост кај сите што чекаат Честитки и со лесно да си го дочекаш бебенцето
Здраво девојки, денес направив тест, излезе негативен. Во недела ми е денот за недобивање, дали избрзав или како и да е, ако има нешто ќе ми покажеше и денес? Немам симптоми за добивање, а секој месец ги имам и многу сум поспана, па затоа се излажав да направам уште сега тест, до сега секогаш чекам да ми доцни неколку дена. Ве молам споделете искуство.
Пред колку време ти беше последниот однос? Да не си го направила многу рано. Ако во недела е денот кога не треба да добиеш, понеделник сабајле направи си нов и нека ти почне неделата со II дај боже.
На 23 август последниот однос, а првиот на 19. Ако не добијам, ќе чекам барем 3 - 4 дена да поминат, но искрено после негативен тест, не се надевам ни најмалку, но тоа е.
Рано си го направила, нема ни 14 дена. Не се разочарувај, ако ти касни направи си тест нов со утринска мокрача и дај боже да видиш позитивно Дали додека крварам (многу малце) направам тест, тој би бил валиден и точен?
Ќе може да ми кажете кој тест е ефикасен зашто мене сеуште не ми касни имаа уште два дена до менструацијата, а за овој термин верувајте ми чекам 1 месец дана па се мислев пред да одам да направам тест ако има некој што кажува втора црта пред да касни менструацијата.
Prasaj vo apteka ima takvi testovi sto se pravat 5 dena po rizicniot odnos sto nema potreba da ti kasni