Девојки имам едно прашање. Земав тест од поефтиниве, поминати се +20 дена, но сакам да прашам вечерва испив мн течности и сабајле да би го правела би покажал точно или да почекам за следниот ден?
Жени ај помош,правев тест ама некако резултатот не ми е јасен плавата цртка е дека тестот функционирал,ама оваа другата е минус така? Се мислам пошто е побледо,или така треба да биде?
Па ако е плус макар и блед, нели дека е позитивен,а за негативен некако сликата прикажана во упатството не се вклопува со оваа од тестот па ме буни,ке го повторам деновиве,иако и мене ми стои на негативен.
Ако е макар блед плус во големото прозорче е позитивен. Оваа слика не е добра, не се гледа убаво бидејќи е од многу блиску сликано.
Фала многу драга. Не го знам името на тестот, еден германски беше, ќе го најдам па ќе ти пишам... Инаку после тоа правев од најефтиниот и тој исто позитивно покажа
Здраво и од мене.Вака последна менструација ми беше на 24.08.2017 што значи треба сега за два дена да добијам обично добивам на 32-33 денови.Вчера бев случајно кај гинекологот и ми кажа дека има бременост 3 недели и 4 дена меѓутоа сабајлево напраив тест излезе негативен.ве молам имал некој вакво искуство? испаничена сум бидејќи првата бременост ми заврши со абортус.Да напоменам имам благи болки слични како менструалните и осетливи гради но не се ептен тврди.