Ете вечер сум закажана во Плодност да побарам и второ мислење ама чудно ми е дали е можно да сум бремена а тестот негативен да биди
Тестовите знаат и да не детектираат ако е многу рано. Со ниво на бета ќе знаеш што се случува. Обично на ехо не се гледа толку рано, пред 5та недела. Бар 4+.
Најверојатно има згрешено дури и ми го покажа ми вели еве сега само што се има спуштено од јајцеводите бара место да се вгнезди.се прерадував
Зависи кога е вгнездено ако си бремена, тестот реагира над одредени вредности на хормонот. Најосетлив е self clear кај нас, пробај со него. @Kitty1992 како видел такво нешто гинекологот? Мислам дека не е видливо со ехо толку рано. Единствено може да се види дали ендометриумот е за бременост спремен, со три слоја, и жолто тело дали има во јајник како последица на овулација.
Ми кажа дека имало жолто тело и гестациона кеса.ми напраи слика и ми ја даде и ми покажа на монитор ми вели нема да добиеш ова е бременост.и ми даде некој си тест таму сабајле да го направам и излезе негативен
isto i kaj mene vaka bese za cetvrtovo..pa eve sega godina i pol pravi za nedela dve bi trebalo da se vidi srcenceto..so sreka
Ти благодарам ме утеши малце Ова значи дека навистина има нешто? Да не паничам без врска...Ти благодараммм Назад да ги побарам постовите од нив да ги видам сличињата и кога правеле тестови?
Еве го моето,јас правев тест после неколку дена доцнење. Ова е во 5 недела ама нее пета сигурно негде 4 недела е покасно е зачнато.
@Kitty1992 штом има гестациска кеса има и бременост. Кај мене беше обратно, прво имав позитивен тест, а на ехо немаше, па по една недела се гледаше и на ехо. Со лесно!
Ти благодарам...само за убо сегде и сите со чекаме да си видиме две цртички во скоро Јас бев исплашена ради тестот дека покажа негативно а сепак нели на ехо се гледаше
Еве го моето точкиче, сега е веќе 35+ недели тестот ми беше со бледа линија, но со два дена доцнење...