Па според менструација требаше да е 6 недели, но матичната рече доцна овулација сум имала и дека ова е едвај 3,4 недели бременост
Јaс бев сo дoцнење oд 3 денa зa утврдувaње бременoст нa гинекoлoг. Немaше ни сaкус нa ехo сaмo гo измери ѕидoт нa мaткaтa и рече декa е мнoгу дебел и спремен зa бременoстa кoјa тек ќе нaстaпи. Нaвистинa ти е премнoгу рaнo дури и зa тест преку уринa. Нaјдoбрo е дa нaпрaвиш преку крв aкo си нестрпливa. Среќнo
Ендометрумот ми е 11мм само то ми рече и температурата ми е 36.7 на 2 дена пред менструација.не знам веќе искрено шо да мислам И ти благодарам најмногу
Тука ли бил редот? Си купив на враќање од работа и одма кога стигнав дома го направив. Во мајчински веќе ги известив Спојлер: Слика
Фала ви друшки мои секаде само радосни вести да слушаме Се мислам на татково на кој начин да му соопштам има ли некој тема таква? Вие само знаете засега и никој друг
Изгледa сепaк ќе не дружиш. Сo леснo и честитки Имaше нa феминa стaтијa или нa црнo белo кaкo дa му сooпштите нa пaртнерoт. Јaс му гo дaдoв тестoт дa гo види пoсле гo читaше упaтствoтo oд тестoт и ми вели -спoред oвa шo гледaм и шo читaм знaчи ќе имaме бебе? Мхм ( рaдoсници секaкo)