Тестот е веродостоен 5-10мин, ако има бременост верувај први две секунди се бои втората линија (од искуство) Ова се појавило што стоел многу време... фрлај во канта, незнам зашто толку време ги чуваш. Негативен е 200%
ок по што во градов мој по аптекиве продаваат само шур чек на кој пишува дека се прави после 19 дена, а јас веке немозам да изджам... каков тест да купам утре е 15 ден
Девојчиња мили едно прашање.. Дали некоја што го има правено Self Clear тестот ѝ има покажано позитивен тест на 8ден од ризичниот однос?! Кога си нестрплив, ќе си прашуваш
Нее Во петок ми е 8ми ден од овулацијата предизвикана од Прегнил, па дали е веродостоен тестов да го купам.. Дали на некоја ѝ покажал макар бледа втора линија на осми ден..
Да поминат минумум 10 или 14 дена од прегнилот па направи тест. Затоа што може да биде лажно позитивен тестот. Јас на 6 или 7 ден од трансвер имав бледа втора црта лани која на крај се воспостави дека е од прегнилот. Ти посакувам среќа , и почекај уште некој ден
Ако има бременост ќе се појави втора линија со било кој тест и со урина од било кој период од денот. Еве пример земи си Shure check, добар е и точен.