Ако направиш порано тест, бета хцг (хормон кој се лачи во бременост), нема да има доволно високо ниво за да покаже тестот, а тестовите работат на тој принцип... се лачи бета хцг во бременост и доколку е доволно висока покажува на тест. Затоа најдобро ден да ти доцни и тест. Инаку точно би покажал 14дена од оплодување, доколку точно знаеш кога си останала бремена
Инаку да кажам тестот е правен вчера а овулација имав на први октомври,затоа што на втори бев на гинеколог и виде дека била овулација. И да има нешто и да нема поминати се две недели. Што мислите? Леле дај Боже да е како што велиш А да те прашам дали има врска оти капнав малку повеќе капки. На тестов има ли врска тоа или не
Рана бременост,честитки со лесно да си ја носиш. Нема врска. Хормонот што покажува бременост го има и во една и во 5капки.
Пред се честитки и со лесно нека ти е цела бременост..јас со првата бременост ми беше ваков тестот и ништо не се виде дури после 2 недели се виде едно точкиче така да мислам дека ти е ептен рано ама секако ти си знаеш најдобро поздрав
Daa Бев на гинеколог и рече дека е бременост и ја покажав сликата со тестот само рече дека е рано да ме гледа сега во петок дури или понеделник
Zdr devojki, pred edna nedela pravev test ama bese negativen. Minatiot mesec imav na 19, a ovoj mi kasni uste ne mi e dojdeno, nz dali da pravam pak test ili da pocekam uste malku..
Здраво на сите имам едно прашање до вас дали може да се открие бременост пред каснењето на менструацијата извинете може глупаво прашање ама не ми е јасно тоа.И за фолната киселина дали има врска во кое време од денот ја пиеш.На сите ви посакувам што поскоро со мешиња да бидете