Јас знам за оној тестот "Self&clear" ама за ден два ,пред демнот.кога треба да добиеш мислам дека "можи"да отчита бременост .
Јас направив тест пред да ми доцни, требаше за ден два да ми дојде, ама пуста радозналост дали се фатило од прва, земав тест од Зегин - Fruhtest се вика, не го правев ни на прва мокрача и одма си покажа две јаки црвени линии. После истиот ден земав уште еден тест, зашто не ми беше верно, ама и тој си покажа две линии.
Зaвиси кoлку денa пред oчекувaниoт дaтум зa дoбивaње сaкaш дa нaпрaвиш тест. Вo секoј случaј тoa требa дa е преку крв бидејќи пoтoчнo е.
Честитки со убаво да си го износиш со лесно нека ти поминува бременоста Јас не сум во мк и затоа прашувам тука направив еден тест покажа негативно бев и на гениколог поради голема болка во јајниците но немаше бременост,денеска треба да добијам но сеуште немам па ќе видам за некој ден Овој е германски тест баш ќе видам дали ќе можам да го најдам тука
Честитки Јас сеуште немам добиено ќе видим уште некој ден не сум во мк за да си купам Sure Check.Имам една бременост заврши со спонтан па се надевам дека не е ништо сериозно до сега точно на 28 ден ми доаѓаше се надевам дека нешто е позитивно
Clear blue ми има покажано еднаш 5 дена пред добивање, и тоа со вечерна урина, и еднаш 5 дена после критичен однос.
Девојки вие со нередовен циклус кога правите тест? Другарка се врати од странство, додека беше таму циклусот и варирал. Денес правеше тест 20 -тина дена од критичниот однос. Кажете ми овој резултат може да го земе како валиден бидејќи не знае точно кога треба да добие?
Zdravo feminki. Nova sum na forumov. Da ve prasam za mislenje. Mi docni veke 5 dena, napraviv test za bremenost no pokazuva negativen. Sekogas mi doaga na vreme,nikogas ne mi docni. Dali e rano za testot ili..?
Леа провери преку крв најсигурно е, може и да е покасно зачнато прави тест за некој ден.Ти посакувам да имаш тоа што си сакаш.
Ке почекам уште некој ден, па ке направам уште еден тест. Може и да е покасно зачнато,во право си. Денес од сабајле имав како кафеаво ама мн малку, ама сега нема ништо. Сакам да е позитивен..едвај чекам да видам II црти.
zdravo na site denes popladne napraviv test za bremenost dva dena pred menstruacija i mi pokaza dve crtki me interesira dali e tocen testot bidejki podraniv dva dena?
Епа вакаа..правев тест од оние 50 ден. негативен се покажа,а ми доцни овие 2 дена требаше да ми дојде,дали има врска нешто доцнењето што пред 1 месец станав сексуално активна или пак е тоа што се плашам поради незаштитен сексуален однос?Ке правам утре сабајле уште еден тест,но не знам дали да верувам на овие тестови..Инаку заборавив да кажам дека денеска имав малку многу минимална крв на хартија,а пред неколку дена мислев и дека ми дојде,а сега имам огромни стомачни болки..