Здраво јас ке се сметам малку во темава!!!! Мојата матична не е ни сигурна се сомневала во точката а мене последна мен ми беше на 24.10 тестот и ехото еве ви ги пракам и не знам што да мислам повеќе!!!!
Јас гледам втора бледа црта. А зошто не си испиташ преку крв? Утре сабајле направи уште еден тест. Мислам ќе ти покаже посилна црвена црта
Ako se somneva zasto ne ti ispitala preku krv taka nema da se somneva ccc znaci kakvi doktori postojat. Ubavo veli orhidea povtorisi go testot
здраво на сите значи вака јас последна менструација имав на 7 ноември но мене секогаш ама баш секогаш ми доаѓа 4 или 5 дена порано малку се посомневав и направив тест shure chek и ми излегоа две црти едната малку побледа но видлива при отварање од возбуда ми падна на земја. што мислите точен ли е иако се уште не ми помина датото за добивање?
Добро Утро девојки Вчера требаше да добијам но не добив.Сабајле направив два тестови па ми се покажа бледа линија.Збунета сум не знам што да мислам.
денес бев кај матичниот гинеколог зошто имав јаки болки во стомакот,и како што знаете од погоре имам пишано дека имав две црти на тестот и го кажав тоа на д.р и ми рече дека сеуште е рано за тоа да се види на ехо. јас и побарав за преку крф да испитаме таа ми рече дека кај нас немало такво нешто,ми кажа да го повторам тестот утре со првата мокрача. Но кога ме гледаше на ехо рече дека имам запалење на бешиката,и ми рече се е во ред ќе добиеш менструација. Значи ова беше пред да и кажам дека направив тест. Можно ли е на ехо да се гледа дека ќе добијам? а мене ми каснат ги немам сеуште? ве молам за мислење зашто многу сум збунета. Ви благодарам.
Можно е да се види дека ќе се добие менструација т.е поточно се гледа како задебелен ѕид на матка и се предпоставува дека ќе добиеш но , не е тоа 100% сигорно бидејќи задебелување има и кога е ептен рана бременост и не се гледа ништо , не се плаши , почекај или повтори тест , не е белким можно од запаление на бешика позитивен тест да се добива ..
Денес го повторив тестот, и повторно имам две, овојпат жар црвени црти. Што мислите вие? зарем е можно поради воспаление, да ми покажува две црти?
Зошто на sure check тестот за бременост на почетокот му беше многу бледо розева позадината, а после 5 min си се исчисти и е скроз бела? Го направив како што пишуваше во упатството, со 3 капки урина. Во упатството пишува точен резултат од 5 до 10 min.. Во секој случај имаше само една линија за негативен тест. Можно ли е да е невалиден? Еве и слики.
Zdravo feminki. Se soociv so slednata sitoacija. Mi docni vekje 3 dena a prethodno sum imala sekogas tocna menstruacija do den bukvalno. Ne cuvstvuvam nikakvi simptomi za dobivanje so sto denes napraviv test i slikata e sledna. Nema tocna linina na C se naogja mn po nastrana a rokot ne e pominat. Mislenje? Da napomenam sum nemala rizicen odnost strogo zastoten i isklucivo ne na plodni denovi. Vi blagodaram Dali moze mislenje feminki? Gledam nikoj ne odgovara a sepak mi e itno