Се си е уредно... но не го правев со прва мокрача, туку приквечер и пак си излезе втора цртка.. но бледа
... штом е бледа црта- не е позитивно, односно треба правилно да се повтори тестот на концетрирана утриснка мокрача!
Мене ми има покажано со вечерна урина, 5 дена пред (не)добивање. Исто, беше бледа, ама си беше позитивен тестот.
Да, ми доцни. Тестот го правев вчера поручек, а еве уште немам добиено. Ништо, понеделник ќе одам на гинеколог да видам што е работата.
Здраво девојки ми доцни веќе 5 дена а незаштитенот однос ми беше еден ден пред датумот за добивање дали е можно да сум бремена по колку време можам да земам тест?
Незаштитен однос значи има шанси. 2 недели после истиот провери. Една недела има поминато, голема е веројатноста да покаже лажно негативен и да го направиш сега.
Zdravo devojki.Dali kafeav iscedok znaci zacnuvanje,imam 5 dena pred da dobijam kafeav iscedok i nekoj cuden vkus vo ustata metalen ,a baska bolki vo stomak od prilika kaj jajnicite ,tezini vo zeludnik,bolka i tvrdi gradi,zgolemeno mokrenje.Imavme odnosi za vreme na plodnite denovi i toa sekoj den,bidejki planirame bebe.I sega me interesira koga se pravi test za bremenost dali ke pokazi rezultat olku rano?
Мене и 5 дена после критичен однос и 5 пред добивање ми има покажано. Ни како што кажав, веројатноста да е лажно негативен е огромна. Ќе треба пак да го повторуваш после недела. Сигурен не е резултатот, исто како да не си го направила.
И јас исто 5 дена пред да добијам имав кафеав исцедок.. Симптоми болки во јајници и мокрење на секој саат. Тест направив денот кога требаше да добијам и одма ми покажа 2 линии. Не ни беше со прва мокрача. Со лесно ти посакувам 2 црти. И да јас би почекала за тест бар на денот кога треба да добиеш.