Kafeaviot iscedok kolku denovi ti traese ? Mene mi prestana da mi teci normalno si e sega a imam uste 3 dena do dobivanje
Девојки мислење? Тестов не ми стои сигурен Ми доцни 5 дена, а и немам никакви симптоми за добивање. Инаку не се обидуваме за бебе Спојлер
@Orchidea Кај овие тестови, кога ги правиш не треба цели да се потопуваат, и треба да се држат најмалку минута. Затоа не ти дал резултат. Не се баш добри. Оние каде може да капнеш неколку капки се повалидни. Ти има ли доцнето претходно? Ако одговорот е не, мислам дека тестот е позитивен. Линијата за позитивен хцг ти е обоена. Другата која не ти е обоена е онаа која покажува негативен. Како што ти кажаа и другите феминки, најдобро е да го повториш.
Девојки дома сум имала тест од овие што се за со утринска мокрача, рок има. Да не чекам до утре може да го направам со втора мокрача, ми касни денес веќе 3 ден?
Можеш, ако веќе ти касни би требало да даде точен резултат. Јас навечер во 21:00 правев тест Се надевам ќе видиш посакуван резултат
Би требало да покаже Ако си бремена и навечер да го направиш тестот ке покаже,освен ако не се работи за доцна овулација
Здраво на сите имам едно прашање требаше да добијам на 20 дек но ми доцнеше и јас направив тест, тестот ми покажа втора бледа линија но на 28 пак добив и ми траеше 5 дена како и обично. И сега незнам сто да мислам?
Konecno ne znajte kolku sum srekna posle sedum meseci dve crtki kaj site godinava vi posakuvam dve crtki
Правев тест на 4 дена од доцнење и 15 дена од однос испадна негативен. Уште немам добиено веќе 6 ден дали е можно да не е точен? Инаку не посакувам бременост во овој момент и ептен се опседнав со тоа