❤️❤️ daj boze dae sve vo red ovoj pat posto imam problemi so bremenosta pred 4 meseci imav spontan Lele ne mise veruva daj Boze da e vistina inaki jas imam vreme uste nedela dena za da dobijam ama ete si napraviv test deneska ne mi cekase tolku
10 дена ми касни, направив два негативни тестови и бев на гинеколог но ми рече дека е рано и ништо не може да ми каже. Имав заштитен однос пред 2 и 3 недели. Докторот не ми даде никаква идеја за друга причина што би ми ја одложила менструацијата. Од симптоми имам замор и одење во вц (си претпоставувам дека може имам воспаление на мочен меур, имав така пред месец и пол и земав антибиотик ама на упатството пишува дека не влијае на циклус). Некои искуства? Многу се 10 дена сепак, максимум 3-4 ми има каснето до сега
Се мислев да не е рано и за тоа, ама ок тогаш уште утре одам во Авицена. Се надевам нема предолго да чекам резултати...
Јас после еден ден каснење направив покажа позитивен ,незнам колку се чека во Авицена ама би требало од 2сати да не е повеќе
beta HCG < 1 претпоставувам значи дека нема шанси за бременост, 13 дена од последен однос (заштитен) и 12 дена ми касни. Гинекологот ништо не виде на ехо, се плашам да не се случува нешто сериозно
Eve go vtoriot test tri dena posle denot na ciklus a prviot test e napraven prerano ama sega e jasno presrekna sum
Здраво на сите. Ми касни 5 дена и денес направив два теста за бременост и двата теста испаднаа исто со втори бледи линии. Направив тест и преку крв ми испадна 27,3. Матичната ми реце дека е позитивно ама многу мали вредности се да почекаме до вторник за ехо. ве молам за мислење. поздрав