Денес бев на преглед и се виде една точка ама докторката ми рече дека е премногу мала би требало да биде поголема и утре ќе испитам пак бета
Мала точкичката затоа што е рана бременост,испитај си утре бета и ќе видиш за некоја недела и срценце.
Докторката толку денес ме испаничи што не знаев од која врата да излезам. Прва бременост ми е и уште кога ми рече додека не видам убаво не можам да ти гарантирам дали бебето ти напредува или не нозе ми пресече.
Пет до сега имам направено и сите се позитивни. ќе видам утре бета и во петок ми рече пак да одам ако пак ми рече исто ќе одам систина. денес ми е 12 ден пто ми касни
Не гледам потреба зошто да се плашиш. На ехо на почетокот и така ништо не се гледа. Еве поупатените нека потврдат искуствено. Со пет негативни теста на 12 дена по доцнење на циклус,уште бетата помини си ја и уживај си со позитивни мисли
Normalno e samo tock da se vidi..zavisi koga e.zacnato mozebi e docna ovulacija.. napravi si beta i mirna glava..uzivaj i bez stresovi
Рано е уште да се види нешто, јас би почекала уште две недели за ехо. Тогаш може и срцева акција да има.
Здраво!!! Требаше да добијам на 19.02 и истиот тој ден направив тест шурчек и ми излезе негативен денес е 21 дали да го повторам тестот или уште е рано... Некако нестрплива сум веке 7 месеци се трудиме за 2 дете
Нема зошто да си тажна. Овој пат можеби не успеало ама сепак потруди се следниот пат да успее.. Потруди се следниот пат да успее. Не се разочарувај одма.
Zdravo feminki sakam da ve prasam dali e dobro da napravam test za bremenost edna nedela pred menstrualniot ciklus ili da pocekam na 14 mi bea plodni denovi togas i bidna sega sakam da prasam dali moze da napravam test ili da pocekam..nestrpliva sum
Најдобро да почекаш, сега може да испадне негативен и да има нешто.. бидејки е прерано. Неможеш да знаеш дали баш на 14ти се фатило... бар ден да ти доцни
Ke se vozdrzam pa neznam dali ke docekam oti po komentarite citav deka nekoi testovi i edna nedela posle toa odma mozelo da pokazat zatoa sakav da prasam