Дај боже мила ако си зацртала така ок башка имаш и претходно искуство со доцнење јас направив на 7 ми ден и беа жар цртите ама мене никогаш не ми касни секогаш порано ми доаѓа.Ти посакувам среќа и две црти
Mene sekogash pred 2-3 dena ili po mi doagjashe samo predhodnata mens mi beshe so tolku mnogu kasnenje i malku podolga mi beshe pa zaradi toa vikam da ne dobijam pak i da ne se razocaram od negativen test , no da se nadevam na najdobroto
Devoojki nishto od mojata nadezh mojot test ispadna negativen .. tesot me razocara samo edna crvena linija a seushte nemam dobieno nemam ni nikakvi simptomi za dobivanje , inace pred da dobijam imam oteceni gradi stomakot me boli ..
Турна да испиташ бхсг со вредност на крв ќе си најсигурна,ако и таа вредност е ниска и негативна посети гениколог.На ГАК ако не грешам работат и денеска со упат од матичен гениколог чини 100 денари.
Kje pojdam na ginekolog no cekam za den dva da ja dobijam novata licna karta .. kje se strpam ushte nekoj den ako ne dobijam obavezno odam na ginekolog taka mi kaza i ginekologot deka moze da kasni mens.. od 7 do 10 dena a ako e podolga da se vidi za shto se raboti.
Јас незнам дали да правам тест уште не ми касни, сега ми е 28 ден, прв пат после киретажата писле 4 циклуси не се пазевме овај месец. Е сега, вчера и денес сабајле имав како розевко на тоалетна и мислев ќе ми дојди, но нема уште ништо. А ме боли многу стомакот долу веќе 3 недели. Мн се плашам бидејќи првиот пат лошо заврши.
Фала на одговорот. Ако не ми дојди до утре ќе направам сабајле тест па да знам на што сум. Првата бременост направив на 36-7 дена и жар беа црвени двете линии.
Pak jas... se mislev i si rekov da si prasham dali e mozno zatoa shto predhodnata mens mi dojde na 37 den i da sum imala docna ovulacija i da e podocna zacnato .. zatoa shto ne gledam nikogash plodni ne plodni redovno imavme odnosi ...
Имав просек на последните 13 циклуси, 24-25 дена. Да напоменам, некогаш на 23, некогаш на 29. Ова е просек 24-25.
Според апликацијата на која ги следев последните 13 циклуси, на 11 ден. Сакав да ти пишам и повеќе детали во лп, но не можам.
Zdravo Sakam da prasam dali e mozno da sum bremena znaci napraviv test posle 5 dena docnenje na menst i mi pokaza edna linija a imase i rozova boja ne kak linija tukukako razmackano pa povtorno napraviv test i pak edna linija ama bese isprekinata a inace mi docni 9 dena hellp
Девојки јас подранив денес со тестот, една има за жал, be safe зедов.. Утре треба да не добијам..многу се разочарав сега..можно е да не покажува уште ?? Ве молам нешто кажете ми ќе полудам девојки