Да најдобро да се повтори по неколку дена, јас го повторив по 6 дена и добив две изразито црвени линии. Ќе ти пишам и утре на прегледот како ќе поминам и ќе се информирам за тапата болка од левата страна. Поздрав и да си имаш лесна бременост
Здраво девојки Направив тест преку крв во Авицена и ми излезе bHCG 643 mlU/ml. Од десна страна од тестот имаше вредности по седмици и според нив излегува дека сум во 2-3 недела (како што и знам според плодните денови) Но, како што читам по интернет неделите се сметаат од првиот ден од последната менструација. Така, испаѓа дека сум 4 недела. Гледам дека вредностите на bHCG во Авицена и по интернет не се исти. П.С Се уште не сум била на гинеколог бидејќи ми кажаа дека е се уште рано. Ама не знам што ми значи резултатот, освен дека е позитивен. Имал ли некој искуство? Што проверувал преку крв во авицена?
Cim ti e tolkavo bhcg mozno e da si pojke trudna od 4 nedeli. jas bev 5ta nedela pa mojot bhcg bese 215 . Cestitki vo sekoj slucaj.
Ne veruvam deka sum povekje, zatoa sto poslednata menstruacija mi bese na 21.03.Se nadevam deka se e vo red
Феминки убави здраво, убав ден на сите.. Еве ме мене пак и овој месец, со надеж со нови сили. Сакав да прашам следново. На 3.4 ми дојде, најточна до сега, според календарот. Ми заврши на 8.4, 5 дена како секогаш.На 19 ми беше овулацијата со силно боцкање во левиот јајник. Другиот ден, на 20 однос со свршување внатре, и завчера пак. Е сега прашањево ми е .. Нели после две недели се прави тест?! Мене треба да не ми дојди на 2,3 мај,а 2 недели испаѓаат на 4,5 мај..
Мене на 31 ден од менструација ми излезе позитивен тест до бледорозева втора линија. Сега сум 7+5 дена бремена. Дај Боже да ти се оствари желбата, со среќа!
Zdravo devojki ... imam edno prasanje... piev antibiotik pivski kvasec rowatinex i vitamin c zatoa sto imam bakterija ecoli 1000000 i redovni odnosi vo tekot na celiov mesec so svrsuvanje e sega trebase da dobijam na 27mi toa pred dva dena ama ne dobiv i denes pravev test za bremenost od 40 den ama od rucek i bese negativen ... dali mi docni od lekarstvata ili testot moze da bil netocen ako sum zabremenila na volku lekarstva ... zbuneta sum sto mislite vie? Odnapred vi blagodaram na site
Немој да ме сфатиш погрешно ама антибиотик и обид за бебе не одат заедно,најубаво тргни ја бактеријата прво па после бебе