После 5 мин од правење, како што пишуваше во упатството. Иако втората линија се појави после една минута.
Mene mozebi mi e glupavo orasanjeto no ke prasam...trrbase da dobijam na 27 mi kasnese 3 Dena indobiv no onaka malku I bez bolki drnes mi e tret den innemam voopsto e sega me Maci Edna rabota.Imav kupeno test I go napravi I si go cuvav izleze negative...I sabajle stanvam i rekov ajde ke go probam istiot test znam nema vrska ama ako I go naoraviv istiot test I neznam Dali od veke upotteben ili nekakva greska izleze uste Edna linija bleda .....I odma se ispanicic jas hahahaha ne mi e verodostojno no sepak me kopka .inace imav odnosi na 15 na 19 I na 26 da pravam nov test ili da ne se lazam nema vrska ovaa e greska nekakva
Направи уште еден нов тест можеш и од најефтините ќе ти покаже и ако имаш и најбледа бременост е и земај упат за БХСГ.Поздрав ти посакувам успех
Ти благодарам, честитки и на тебе Сакам да отидам да направам и тест преку крв, дали некој знае дали има врска дали сум гладна или не за вакво тестирање?
Девојки тестов е правен завчера, јас вчера добив на време. Сакав да го фрлам,но како да ми се гледа друга бледа линија или халуцинации добивам..??
Резултатот на тест за бременост се чита по 5 минути од ставањето урина. После тие 5 минути резултатот е неважечки. Не си бремена.
Daj boze da gi docekame site nie shto gi ocekuvame tie dve crticki i ja sum za (ne) dobivanje pa da vidime shto ke bide
Jas bev isto vo avicena vo karpos...do 17h najdocna ako odis gi dobivas za saat i pol istiot den..nema vrska dali si jadena ili ne ili sabajle navecer. Odi slobodno i potvrdi si. Obicen test so Da ili Ne ti e 350den., a test so odreduvanje na gestaciska nedela 700den.