Девојки, јас го повторив тестот правев cler blue и испадна негативен , значи втората бледа црта била лажна... повеке среќа наредните месеци сепак тоа е божја работа кога тој напишал тој тогаш ке биде.. дај боже сите што си чекаме да си ги видиме вистинските || цртки
Zdravo devojki i imajte si site ubav den .. vaka poslednjte dve menstruacii me bea so kasnenje prvata beshe na 36 den a drugata na 39 e sega e 33 den seushte nemam dobieno denovive malku me boleshe stomak i gradite mi se malku oteceni... zaradi predhodnive mens neznam koga ke dobijam daj boze da ne dobijam narednive 9 meseci se izvinuvam neznam koga da pravam test !? Se izvinuvam za dolgiov post
Sabajlevo go pravev.Isto i sabajlevo beshe so edna crta, ama sega go slikav ... da pravam pak za nekoj den ili dzabe e zatoa pishav i na forumov koga da pravam test da ne bilo rano denes ... neznam lele Shto bi mozela da e pricinata za docnenjeto na mens ako ne e bremenost ? Od koga pocnav da sledam na kolku dena dobivam prv pat koga stanav seksualno aktiva mi docneshe samo toj mesec i sega 2 pati od koga pocnav da ne se pazam mi ima docneto inace sum dobivala sekogash od 25 do 31 den ... i sega pak mi docni zatoa shto denes e 33 den od poslednata mens
Мене неми се случило каснење на бременост и кога ми каснело тоа било ради бременост. На сестра ми и каснеше цел месец и отиде на лекар и открија цисти се така додека не и кажат дека има полицистични јајници. Или имаш цисти или некое хормонско пореметување.
so kakov pregled moze da se vidi deka e hormonsko poremetuvanje ili cisti? I so eho pregled osven bremenost shto drugo se gleda? Ti blagodaram odnapred..
Da sum bila samo ednash na eho pregled koga dobiv na 36 den i 5 den mi beshe denta od mens i me gledashe na eho kaza deka e cisto i deka moze da ti docni od 7 do 10 dena i mi prepisha pregnacare da gi pijam i kaza ako docni povejke od 10 dena da odam pak da pravimi drugi analizi ...
ми доцни 5 дена имам болка во јајници како да ке добијам но ништо зголемен апетит..Направив тест и еве што искочи