Девојкиииии Пред 8денаа со дечко ми имавме незаштитен однос, но тој сврши надвор од мене. За да направам тест за бременост колку време треба да помине, кога ќе биде најточен? Требаше да добијам сега на 17ти, значи ми доцни 3дена.
Девојки Како што кажав и претходно последниот циклус ми беше 24.04 а на 1-ви и 5-ти мај сврши во мене. Е сега јас не се воздржав и направив тест пред 4 дена иако мислам дека е рано и излезе негативен денеска требаше да добијам но ете нема, целиот период од кога сврши во мене стомакот ми е некако подуен, тапи болки во долниот дел, градиве ми се така осетливи како пред менструација купив тест денеска и незнам дали сабајле да го направам или да почекам ?
Уѕрово пред да појдам на работа тргнав да го направам тестот и кога гледам да се избришам кафеав исцедок Тоа значи дека ми дојде а баш се надевав
Девојки, не можам да најдам пост со одговор. Каде можам да направам тест преку крв? Матичната ми е 2ра смена во понеделник, каде да одам од сабајле да ми земат крв?
aвиценa,aдриaлaб. рaбoтaт и вo сaбoтa. сaмo штo привaтнo е скaпичкo. јaс сo упaт испитувaв вo aдриaлaб зa 100 ден.
Здраво на сите. Имав односи на 11ти мај спрема 12ти вечерта. Не сврши во мене и е сигурен дека навреме ме тргнал. Веднаш уринирав. Добив менструација на 2ри април па на 28ми април. До денес сеуште немам добиено. Многу се плашам и јадам малку. Симптоми за добивање имам, брунки како и секогаш баш и од денес имам, и малку болни гради. Направив тест на 23ти и вчера на 26ти и се негативни. Дали имам причина за паника и дали ми се на време направени?
Девојки, 6 дена сум до недобивање. Имам болки во половината, градите ме болат..тест ако направам сега би покажал точно?
Mislam deka mi doaga na 26tiot den , zatoa ve prasav za mislenje i sovet, dali imam pricina za panika i dali testovite mi se na vreme napraveni? Da e imalo nesto ( ne daj boze) ke mi e pokazalo i toa ke e pricina za docnenje?
Ако ти доаѓа на 26 дена,тогаш требало да ти дојди пред некој ден. Си направила два теста и двата негативни. Ако не првиот ама вториот од некни ќе ти покажел бременост на каснење,така да немаш потреба да се грижиш чим бил негативен. Ќе ти дојди
Девојки тестов е правен сега, 5 дена пред добивање..ве моламммм кажете дали си замислувам јас или има мнмнмн бледа линијааа????? Превозбудена сум ве молам за мислењеее