И јас воопшто не гледав ама кога се опулив поубаво и со блицов на тел воскреснав. Види поубаво лево десно малу со тел кај што имам обележано
Obavezno ke napram, ama ne mi e jasno kako jas ja gledam na slikata povejke, a vie i ovie do mene ne ? Wtf haha
Немој погрешно да ме сфатиш ама можеби од преголема желба да ја видиш,ти се гледа втората црта.И јас не ја гледам.Пробај провери си за два три дена
Можеби, не велам не... Но јас си врзав два три шамари, пошто од спиење станав и го направив одма,си реков да не ми се причинува, но после 4 минути ја видов, ептен е бледа, скоро и ич не се гледа, (можеби ќе ме правите будала) но јас ја гледам и осеќам дека ќе бидам мајка, со полузамижани очи се гледа и од малку подалекуу .. Не не сум лудаа сигурноо
I jas ne gledam. Inaku mnogu rano si napravila test. I isto taka psihicki mnogu se opteretuvas znaes deka i toa znae da vlijae na zabremenuvanje taka?
Znam, no ovoj pat ispadna neocekuvano, ne bev tolku navlezena vo toa veruvaj..i jas sakam kako sekoja majka sto saka dete,ne sum dete pa da se gubam psihicki itd Ke napravam test pak pa ke vidime, falaa vii poz
Јас направив тест утрото на денот кога требаше да добијам, и тоа од тие најефтините, 30тина денари беше, и си покажа втора цртка. Чисто информативно дека не ви требаат тестови од 300-400денари, и поефтините вршат работа.
Не гледам втора цртка, направи друг тест со капнување. Овие лентичките знаат многу пати да ги збунат жените со линијата од МАХ.
Јас мислам дека првиот е точен бидејки со првата мокрача а сум чула дека лажно негативен може да излезе но лажно позитивен не .... со срека да се надеваме дека е позитивен ипак закажи си на гиниколог за да си сигурна
prviot test sto izleze pozitiven e napraven so prva mokraca, otkako vidov deka e pozitiven ao trcanje otidov i kupiv dr test isto clear blue no od onie sto pokazuvaat i nedeli nego go napraviv so vtora mokraca i izleze negativen. Inaku imam edna nedela do dobivanje. Testor go napraviv zatoa sto stomakot mi e poduvan veke tri dena i ima peckanja vo matkata kako pred dobivanje vase mislenje na koj test da veruvam
@Makeup12 повтори го тестот утре со утринска со некој обичен ефтин тест. Мислам дека не е можно тест да даде лажно позитивен резултат. Ако е направен многу рано (како ти) можно е да се добие лажно негативен тест а сепак да си бремена.
Sekako ke go povtoram testot utre daj boze ovoj pat da ne se razocaram, no sepak mislam deka + e vistonski