Невалиден,прави друг. Почекај дп вечер да видиш дало ќе пробие ако не направи нов. И јас имав кафено пред да правам тест.
Се воздржувам да не се разочарам Ај, ке чекаме. Фала мн Вие стискајте палци а јас нозе, да не протече нешто нели
нема зашо разочарување. не фаќа секад од прва. имаше некое истражување кое велеше матката треба да се упознае со семето ако ептен ти е прв пат нека не те чуди... релакс и јади локум колку сакаш зашто само неколку пати во живот раат се јадат
Куки, миличка ај послушај ме и оди преку крв нек испитаат. Ем брзи ем сигурни резултати за рана бременост ќе имаш
Da, malce me bolat gradite i stomakot ama nikako da probie, samo kafeav iscedok imam. Mn sum vo guzva ne mi paga da izlezam do na doktor nitu test da kupam. Gi iskoristiv site pred vreme a sega bas koga mi trebaat nemam Cekam maz mi da si dojde i se nadevam nema da zaborajt da kupit -.-
Само со еден ден доцнење мене ми испаднаа две жар линии од sure check. Во фиока си стои, уште си се така, нема никакви зомбиња на него.
Шо ја? Се шалам, се убацив да не фрлате пари за тестови по 6, Фрух тест е точен 99,9% дури 5 дена пред циклус. Потврдено на 3 бремености. Го има во Зегин и Еурофарм. СреЧно кој сака позитивен.
Дали преку крв може да покаже дали си бремена без доцнење туку да биде направен на денот кога треба да се добие ?
Значи неможам Сестра ми одамна гледала некоја српска,хрватска серија каде што имало: Iseci kosu da budes celav. Bozeeee Petraaaaa. И од тогаш за нешто што ми значи господе божеее викам боже петрааааа Си се разбравме со феминката во порака